Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem tiltják be a négercs...

Miért nem tiltják be a négercsókot?

Figyelt kérdés

Rettentően sértő neve van ennek az édességnek. Mi az, hogy négercsók? Talán, ha afrikai eredetű személy-csók lenne a neve, akkor még azt mondanám, hogy oké.

De!

Maga a koncepció rendkívül sértő, ugyanis a felépítése maga a rasszizmus. Adva van egy vékony csokoládé réteg, ami az afrikai emberek fejét jelképezi, a töltelék viszont egy habos, könnyű, szinte nem is létező dolog, ami ugyan kitölti a teret, de szinte semmit se nyom, ergo azt jelképezi, hogy minden afrikai ember feje lényegében üres, ezzel pedig a rasszista cukrászok az agy hiányát akarják imitálni.

Egy ilyen rasszista dolog hogyan létezhet még a 21. században? Mik vagyunk mi, rabszolgatartó ültetvénygazdák, akik nem becsülik semmire az afrikai eredetű embertársaikat?!

2016. júl. 21. 12:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
De ráérsz!!!!!
2016. júl. 21. 12:57
 2/22 anonim ***** válasza:
65%

Egy polkorrektebb üzletek már átnevezték feketehercegnek.

De, én továbbra is négercsóknakhívom.

2016. júl. 21. 12:58
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Betiltani azért nem kéne, de ideje lenne már átnevezni mondjuk négerondónak, ez azért jobban illik a barnaságból kibuggyanó fehérségre.
2016. júl. 21. 13:00
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

van még négercsók? ezer éve nem láttam. (mondjuk sosem szerettem, tehát nem is kerestem)

de azért a Negro-t se felejtsük el!

nincs jobb dolgod?

2016. júl. 21. 13:05
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

IGAZAD VAN! Mennyi ejszakan at aggodtam en is ezen.

Ideje lenne feher csokival boritani.

Ha ez igy lenne, ciganykereket hanyek. Jaaaa, nem, elnezest: etnikai fordulatot...

2016. júl. 21. 13:11
 6/22 anonim ***** válasza:
50%

Hát ez majdnem vicces volt kérdező... csak elsz..rtad a kategóriát.

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

2016. júl. 21. 13:15
 7/22 A kérdező kommentje:
Borzasztó látni, hogy ennyi ember poénosnak tartja azt, hogy mennyire természetes a mindennapi rasszizmus. A Negro valóban rasszista szintén, de az legalább nem feltételezi azt, hogy az afrikaiak fejében hab van, a Negro tölteléke legalább állagát tekintve hasonlít az agyra, de ettől függetlenül a neve megbocsájthatatlan, akárcsak a logója, amin az avatatlan szemek egy felakasztott ember fekete sziluettjét láthatják, vagyis egy afrikai nyilvános felakasztását igyekeznek ábrázolni.
2016. júl. 21. 13:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen vilagban elunk sajnos. Ahol a kerdezohoz hasonlo bolondok szabadon garazdalkodnak, mindenen megsertodnek, ha arrol van szo akkor masok helyett is nagyon szivesen megsertodnek (gondolom a kerdezo se nem neger, se nem csok) es elvarjak hogy a vilagot az o izlesuknek megfeleloen formaljak. Nekem tetszik a neve es pont azert mert egy olyan korra emlekeztet amikor a rasszizmus nem volt tema egyaltalan, vagy legalabbis nem mindennapos es szabadott mindenfele sertodes nelkul olyan nevet adni egy edessegnek, hogy negercsok.

(FYI a Negro cukorkat pedig a keszitojerol, Pietro Negro-rol neveztek el. Termeszetesen rasszista szandekkal. 1920-ban.)

2016. júl. 21. 13:23
 9/22 anonim ***** válasza:
Te nagyon unatkozhatsz kérdező! :D
2016. júl. 21. 13:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Otthon ulo, egesz nap internetezo veresszaju anyuka vagy, TUTI, akinek mar kiegette az agyat az unalom es nincs jobb dolga mint hogy egesz nap osszeskuves-elmeleteket gyartson es barmin megsertodjon.
2016. júl. 21. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!