Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek nem fura?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem fura?

Figyelt kérdés
Az alap történet az hogy tavaly előtt mentem gimibe. Én meg a barátnőm nagyon elvoltunk együtt majd két srác is odaült a közelünkbe és így négyen tök jó haverok lettünk. Idén a barátnőm átment másik suliba és észrevettem,hogy a két fiú ugyan úgy velem vannak. Mármint folyamatosan ott vannak a közelemben már masokkal nem is lógnak csak velem. Sokszor kapok tőlük pár szexuális megjegyzést meg hasonlók. Elméletileg nem hisznek a fiú lány barátságban..de mi csak baratok vagyunk így hárman...mások szerint bejövök nekik...de akkor miért mondják higy csak barátság? 16/l

2018. dec. 1. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem adják nyiltan a tudtodra

hogy felakarnak próbálni

2018. dec. 1. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Semmi fura nincs azzal,hogy két srác szexelni akar egy lánnyal,csak ne menj bele...

EgY másodpercig se hidd, hogy barátkozni akarnak. A barátok nem tesznek szexuális megjegyzést.

Minek vagy velük? Legyen benned önbecsülés,az ilyeneket el kell hajtani jó messzire.

2018. dec. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!