Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, hogy magyar létemre sokkal jobban bejönnek a Kínai, vagy netán Néger lányok? :0
Figyelt kérdés
De inkább a kínai/japán csajok, nagyon bejönnek:D2018. szept. 19. 22:59
1/7 anonim válasza:
Miért lenne fura? :D
Mindenki a saját ízlése szerint dönti el :)
2/7 anonim válasza:
Nem fura. Nekem mindig is a mulatt nők tűntek a legszebbnek, ízlés, ez van.
3/7 anonim válasza:
Nem fura. Van olyan japán csaj aki tetszik nekem, de sajna azok általában modellek.
4/7 anonim válasza:
Hat akkor inkább már a néger lányok.
És itt is látszik hogy mindenkinek más az ízlése.
5/7 anonim válasza:
Nem fura, nekem kislány korom óta inkább az ázsiai(régrm csak Japán) srácok jönnek be.Nem fura, mkndenki màs, más ideál, ízlés stb. :D
6/7 anonim válasza:
nem fura, csak az az elcseszett, hogy amikor egy lány teszi fwl ugyanezt a kérdést, akkor cyber lincselés áldozatává válik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!