Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Tini srác! Viccelődik! Jobb, mintha a barátnődről rakna intim képeket!
Végülis az ő pénisze! Persze érthető, hogy a barátnődet zavarja. De kicsit több infó. Pl mit jelen, hogy kiakadt?
Mi az hogy ennyivel le van rendezve első? Tini srác? És? Nem a farkát kéne mutogatnia olyanoknak, akiket egyáltalán nem érdekel.
Nem kérdező, nem normális, szerintem enyhén fogyatékos a srác.
Azt mondta a srác neki, hogy csak ki akarta akasztani a beszélgetésben lévő embereket és, hogy utólag "rájött", hogy nem kellett volna. Itt, amit nem értettem, hogy a srác miért nem tudott előre gondolkodni, hogy a barátnőmnek, hogy eshet, ha meglátja (ő is benne van abban a csoportban). Srác azóta elkönyvelte, hogy "megtörtént" és kész, sőt egy ideig megkérte, hogy ne beszéljen a problémáiról, a barátnőm elég nehezen nyíl meg és szorongási problémái vannak, illetve öngyilkossági kísérlete is volt, szóval ez nagyon megrekesztette. Szegényen látom, hogy már többször összeszedte magát, hogy megpróbáljon szakítani, de valahogy sose jött össze.
(apró megjegyzés: a barátja még korábban gay rp-zett, ahol a másik srácot a "barátjának" hívta és azt írta, hogy "start licking your dick", nem tudom mennyire gáz ez, csak gondoltam leírom ezt is)
Csak azt tudnám miért van ekkora gyökérrel s barátnőd... :D
Az erotikus rp szerintem nem gáz amúgy, én nem csináltam egyszer sem és nem is fogom, de egyik exbarátnőm szerette, nem ítéltem el, csak kapcsolat alatt betiltottam. :D Ha a srác úgy csinálta hogy nem volt megengedett az gáz.
Erről a gyökerről már leírták a véleményem.
Csak annyi érdekelne,mi az az RP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!