Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mennyire normális, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális, vagy miért van?

Figyelt kérdés
Teljesen megbízóm, barátnőmbe. Amikor megy bulizni , vagy baratnokkel el, akkor én nem szólok, hogy ne menjen. Teljes szabadságot adok neki, mondjuk ez így van rendjén. Nem a tulajdonom. De amikor meglátom, hogy valaki táncolni akar vele akkor teljesen ideges leszek és szomorú. Bár mindenkit elhajt, és nem táncol senkivel. De volt példa, hogy csaladban táncolt rokonnal és akkor is ideges voltam. Ez miért van? Nagyon nagyon szeretem a barátnőmet.
2018. okt. 23. 17:08
 1/2 bit123bit ***** válasza:
Pontosan azért mivel nagyon szereted.. Ilyenkor előtör a féltékenység, ami azért zajlik le a fejedben mert félsz hogy téged esetleg utál/nem szeret.. Illúzió az egész... Próbálj meg ezen változtatni, mert így nem lesz jó vége.
2018. okt. 23. 17:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem érzem magam féltékenynek, lehet ezek inkább az én elvi dolgom és azért érint ennyire rosszul. Mert ha velem van akkor ne táncoljon már senkivel. ( persze nem az amikor társaságban egymás mellett táncolnak) hanem amikor lassuznak vagy úgy egymáshoz érve tancolnak.
2018. okt. 23. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!