Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis felolem?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha a parom turkal a telomba. Ha facezok elforditom felole a telom h ne lassa a magan jellegu baratnos beszelgeteseimet amik barati tarsasagba tartoznak. 16/L2018. okt. 5. 23:00
1/4 anonim válasza:
Nem .ha van olyan dolog amit a barátaid tudnak de nem szeretned hogy a párod megtudja régen rossz . Nem veletlenul a hosszu boldog kapcsolat titka az őszinteség. Rólam kb mindent tud a párom,amit nem tud azt más se barátim senki. Okot adsz neki a féltékenységre. Én nem nézem a férjem telefonját soha nem nyúltam hozza ,nem is akarok de ha elottem telefonozik oda nézek. Ha takarna elfordítana biztos h rosszul esne és nem eppen a legjobb dolgokra gondolnek.....
2/4 anonim válasza:
1-es kommentelő, te hülye vagy xd
Ez baráti beszélgetés, semmi köze hozzá a párodnak, ha olyan szintre jut a kapcsolat, úgyis elmondasz majd neki mindent :)
3/4 anonim válasza:
Módosítom, nem hülye vagy, de 16 évesen nem lehet az övék régi kapcsolat, idővel persze majd elmondanak mindent.
És az ha neked van titkod, de a párod nem tudja, ugyanúgy titok :)
4/4 anonim válasza:
1# vagyok ja persze teljesen normális ha fiatalon azt tanulja meg h semmi köze hozzá:D valakihez vagy őszintén állok hozzá vagy nem . Ha már összejöttünk azért volt mert bízok benn e nem ??? Szerintem mindenkinek vannak titkai, igen nekem is de azt nem csak a párom egyik barátom se tudja de ha tudna se telefonon beszelnenk ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!