Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lànyoknak tényleg nem jön be az ha nem vagyok egyedi?
Mármint tudom ,hogy az nem jön be ha pl más vicceivel élek vissza. De az se ha ugyanugy pl a divatott követem mint a többi fiú? Egyéniségem van vicces vagyok, jól adom magam stb. De pl a szagatott farmer, szagatott polo együtt már van olyan ahol nem nyerő meg az iphone? Én 10/8,6 alatti csajjal nem jönnék össze ezt kinézetbe mérem. belsőre is legyen min 10/7.2-es, és 16-17 év feletti csajjal nem valoszínű ,hogy össze jönnék! Ezt most csak igy irtam nem vagyok felszínes xD Csak a mi városunkba nincsennek
ilyen csajok ezért kereshetek a 28 km-re lévő nagyobb városba :D. Na mindegy ha mondjuk veszek 60 ezerért egy xiaomi-t vagy egy Asus telot meg mondjuk veszek umbro cipőt, idézetes faszább polot vagy esetleg puma polot, Illetve egy szagatott mackot vagy egy natur farmert az úgy egyedi őltözködés xD!
19/Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!