Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan irjak rá?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit látásból ismerek, életemben nem beszéltem még vele, viszont nagyon tetszik, és rá szeretnék írni. Probléma hogy nem tudom hogy kezdjem el. Ugyanis nem akarok ilyet hogy szia mizu/szia mit csinálsz. Valami egészen egyedit szeretnék hogy már az első mondatommal felkeltsem az érdeklődését. Úgyhogy kérlek ajánljatok valamit.
2018. nov. 21. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan ebben a cipőben jártam 2 hónapja hogy a szia mizu egy ismeretlen lányra milyen már meg egyedi legyen.. Mivel nem tudtam semmit ezért írtam egy szia mizu-5 és az is megtette mert hétfőn összejöttünk:D
2018. nov. 21. 16:16
 2/4 anonim válasza:
100%
Ajánld fel neki, hogy lenyírod náluk a füvet.
2018. nov. 21. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

A sziamizu nagyon gáz. Ebből nekem az jönne le, hogy ahhoz is hülye vagy, hogy valami értelmeset kinyögj ha már akarsz valamit. Mivel te kezdeményezel ezért illik neked felvezetni valami témát.

Mondjuk megoszthatnád velünk, hogy iskolában láttad a lányt vagy hol, van-e valami közös pont amin el lehet kezdeni a kommunikációt.

2018. nov. 21. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:

#1-szerencséd volt, szerintem nagyon ritka az olyan lány aki erre egyaltalan viisza ír:D

#2-vicces beszélgetés indítónak még lehet el is menne, de biztos van valami jobb:&

#3- az a baj hogy elég keveset tudok róla, másik suliba járt, most is másik suliba jár, úgyhogy ezért is nem feltétlenül valami témával akarok kezdeni hogy pl. te mit gondolsz erről meg arról, hanem valami ötletes, vicces dologgal szeretnék nyitni:)

2018. nov. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!