Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a barátnőtök a magánéleteteket ki posztolja facera és instára?
Szerintem megakarja mutatni másoknak, hogy milyen jó helyekre jár, van élete és hogy van egy barátja.
De szerintem ott kezdődik egy normális kapcsolat, ahhol nem másoknak menőzik azzal, hogy kivel, mikor és mit csinált.
Az csak kettejükre tartozik.
Ha neten érezteti, hogy szeret, na az nem igazi szerelem, csak megjátsza magát, hogy legyen aki irigykedjen rá.
Nem kell megfogadnod a tanácsom, de érdemes meghallgatni.
Ha téged zavar, beszéld meg vele, indokold meg.
Ha nem fejezi be, akkor szerintem egyértelmű a lépés...
Elsősorban a barátnőddel kell beszélned arról, hogy neked nem tetszik amit csinál.
Amúgy engem is zavarna egy olyan pasi aki mindent kiposztol. Sőt engem az is nagyon zavar amikor más párok folyamatosan töltik fel magukról a (nyálas)képeket. Én úgy vagyok vele hogy a saját kapcsolata mindenkinek a magánügye, kívülállónak nem kell mindent tudni róla.
15/l
Van egy határ ebben is, muszáj is lennie.
Én két éve vagyok kapcsolatban a jelenlegi párommal. Facen fél év után tűntettük fel, és bár vannak közös képeink, normálisak, és nem a nyaljuk faljuk egymást félék.
Szoktam látni , hogy sok lány nyilvánosan alázza meg a barátját. Sosem tennék fel olyan képet a páromról, hogy a rózsaszín mikiegeres paplanommal alszik hello kittyt ölelgetve...meg ilyesmik, van egy csaj,aki állandóan ezt csinálja.
Akkor a másik véglet, amikor életük minden percét közzé teszik. Közös vacsi, közös puzzle, masszírozás ...ilyesmik. Ez egy idő után már nagyon gáz.
Lehet fent pár képetek , a barátnőd onbizalmának jót tenne, de nem mindegy milyen kép és milyen gyakran töltögettek fel..mert az már tényleg csak netszerelem és látszat lesz a végén.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!