Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy élőbe tök jól elbeszélgetünk, viszont chaten untat a baratnőm?
Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 18:16
1/8 anonim válasza:
Lehet nem a megfelelő személy van melletted.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom. Nem tudja jól előadni magát, nem látja/látod az arckifejezését
De nem az a lényeg hogy élőbe jól kijöttök egymással? Kit érdekkel az hogy chat-en nem tudsz vele beszélgetni jót, vagy úgy képzeled el hogy chat-en fogjátok leélni az életeket?
4/8 anonim válasza:
Beszélgess vele személyesen többet, és chaten kevesebbet, ha már a barátnőd.
5/8 anonim válasza:
Tudod nekem hány olyan ember van akivel chaten jobban kijövök mint élőben?
És tudod mennyire utálom?
Lehet pár eset részben az én hibám, de addig örülj amíg valakivel a valóságban jössz ki, elvégre b*szki az a valóság, pláne ha a barátnődről van szó:D
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) Amugy chaten se untat csak nem mindig tudunk mirol beszelni :)
2018. nov. 14. 06:27
7/8 Lux morulus válasza:
Egy mondat, öt csetben elküldve. Emók külön, mondatjelek külön. Száz üzenet, egy gondolatért. Talán írjatok kerek egész gondolatokat, mondatba foglalva.
Ég és föld.
8/8 timeamagdolna válasza:
Ennek inkább örülni kellene! Még nincs elrontva, merthogy egyre több embert már zavarja a személyes kontaktus, merthogy elszokott tőle... Igen, ő látni, hallani, érezni akar. Az éteren keresztüli kapcsolat nem az igazi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!