Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit/Miket csináljak, hogy a barátnőm soha ne csaljon meg?
(Normális válaszokat várok és semmi kritikát! 15 év alattiak legyenek szívesek ne válaszolni.)
Sziasztok! Barátnőmmel most jöttünk össze pár hete, de én úgy érzem csak ő kell nekem...Nagyon sokszor emlegeti hogy nagyon szeret és ki is mutatja, de egy éve történt eset után amit hallottam sajnos nem tudok benne teljesen megbízni pedig muszáj lenne, mert a bizalom egy kapcsolat alapja.Ha bíznék is benne teljesen akkor is kellene valami amivel megpecsételem a kapcsolatunkat.A szexhez jól értek, de szerintem ez nem minden egy kapcsolatban...Legalább is szerintem. Minden választ fogadok, de azért az agyoniskolázottak kíméljenek:) Előre köszönöm mindenkinek!
Nem neked kell tenned ezért, szimplán olyan csajt kell találni, akiben van annyi, hogy bármi is van, nem teszi meg. Ha mindent jól csinálsz, de a csaj mégis ribi, akkor magadat okolod majd, mert a csajnak más fsza kellett? Normális ember előbb szakít, minthogy ilyet tegyen.
Mindenki hibázik, ő is hibázott, ettől még nem kell elítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!