Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a fiúkból, utálom őket. Lesz ez valaha másképp?
Volt már dolgom pár sráccal, az összes jól meg is bántott..
Mindegyik csak ki akar használni, meg megaláz hogy alacsony vagyok és duci (jó, van rajtam egy kis felesleg, de nem igazán észrevehető.) Nem sok jót kaptam eddig (igaz csak két barátom volt, meg randik), és már kezdem elveszíteni a reményt hogy ez valaha is másképp lesz. Van még valaki aki hasonló helyzetben van? Van nektek hogy oldódott meg az ilyen jellegű problémátok? 18/l
Előző voltam. A kulsommel majd kezdek valamit; de jelenleg arra sincs időm; hogy 1 héten kétszer megmossam a hajam. Dolgozok és tanulok is.
Az elmúlt években depressziós voltam/vagyok egy pár hónap kivétellel. Az érzelmeim elnyomom és már azt sem szeretem ha hozzám érnek. Csak szeretetre vágyom és ennyi. Nem akarok egy dráma királynőnek tűnni; De ez az igazság. Ez nem azt jelenti hogy nem történtek jó dolgok az életemben. Sőt... Nagyon szerencsés vagyok. Tudom; hogy nagyjából az összes velem egykorú Tini aki szingli azt hiszi és n azt érzi hogy neki soha nem lesz társa és párkapcsolata... Én is így érzek. De még egy annyit nem mondtak nekem hogy jól nézel ki. Szóval ilyen kérdéseken kiállások egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!