Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 éves lány vagyok. Nemrég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok. Nemrég elvesztettem a szüzességem egy fiúval. De nagyon megbántam. Többi lent ?

Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy már nem vagyunk együtt és nagyon sajnálom hogy o volt az első és a szüleim se tudnak róla. El kellene mondanom nekik? Tudom elég korai volt de azt hittem hogy o lesz az a fiú akivel tökéletes lesz az első.

2018. okt. 27. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
#MÉGEGYLÁNYAKITSIMÁNMEGFEKTETTEK
2018. okt. 27. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt kell felmérned hogy butaságot csináltál. De ez nem olyan égbekiáltó dolog, mint 20-30 éve lett volna! Lépj túl rajta, és ne add oda magad minden szemétnek. De nem lesz könnyű kiszűrni! Először megismerni, sokat beszélgetni, és ha már ismered, akkor szexelni vele. És nem kell elmondani senkinek. Nem olyan ritka dolog ez mint gondolod. Naponta történik lányok tucatjával meg.
2018. okt. 27. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Ezek szerint nem azt bántad meg, hogy lefeküdtetek. "mert igazából nagyon jó volt"

Csalódtál benne, mert megcsalt. Azt hitted tovább lesztek együtt mint fél év.

Az emberek viselkedése kiszámíthatatlan.

Ritka, ha két ember egyformán szereti egymást.

A srác keresi az igazit.

Keresd Te is.

2018. okt. 29. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Velem 17 eves koromban volt csont ugyanez korulbelul. De ott en jottem ra kozvetlen utana,hogy nem akarok vele lenni. Leleptem. Ot megviselte akkor. Nem szokott eszembejutni, csak most hogy igy olvastam a kerdesed. Nem is viselt meg. Elso volt, egyaltalan nem hagyott bennem nyomot. Azota egyetlen fix parom van. Azert melyen oszinten talan visszacsinalnam ha lehetne a legelsot. De igazabol lesz#rom. Baratnom jott azzal hogy jaj mi lesz hogy dolgozom fel es abszolut nem mergelodtem ezen, kit erdekel. Azota rendesen elem az eletem kesz. Sz#rd le, es ne mondd el senkinek mert akkor te leszel a rossz! Aztan legkozelebb valogasd meg! :)
2018. okt. 29. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom, sok ilyen van, jópasi menőpasi, vagány fiú, gond nélkül megfektet szűz lányokat, van akik versenyt űztek ebből, hány csajnak tudják elvenni a szüzességüket. De gondolom, Te se álltál volna össze egy átlagos, normális tisztelettudó sráccal. Mert az unalmas, meg hát mit fognak szólni a barátnők.

Nekem volt ilyen a lány akinek udvaroltam helyettem egy vagány, igazi jóképű srácot választott majd úgy járt mint te. De hát a csaj is mondta jaj én nem állok le olyan fiúval aki nem izgi így járt ő is.

2018. nov. 29. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja meg többször megcsalt, a normális 16-22 éves fiúk annak örülnek hogy szóba áll velük valaki ,meg ugye rájuk nem úgy izgulnak a fiúk mint a nagymenőkre.
2018. nov. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!