Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok. Nemrég elvesztettem a szüzességem egy fiúval. De nagyon megbántam. Többi lent ?
Attól is függ, hogy milyen viszonyban vagy velük!
Visszacsinálni már nem tudod! Milyen segítségre számítasz?
Szerintem nem örülnének neki! Tanulj az esetből és legközelebb jobban figyelj oda a srácra akivel szexelni szeretnél!
Nem kell elmondanod, de ha el akarod mondani, mondd el, hogy ez meg az történt, megbántad és nem tudsz ezen túltenni, stb. Remélhetőleg nem fogják leugatni a fejed, hanem normális, nyugodt hangnemben beszélni fognak veled.
Sok sikert! :)
Szia! Anno én is hasonlóan jártam. Akkor nagyon bántam, de mostmár túl tettem magamat rajta. Persze nehéz volt elfogadni... ha akarod, elmesélheted először egy vadidegennek, és talán tudok segíteni pár dologban. A szüleidnek egyenlőre ne mond el szerintem, bár ehhez jó lenne részleteket is tudni. :)
23/L
Ezek szerint nem volt jó neked az első! Sajnálom!
Durva vagy önző volt a srác?
Csináld vissza :D
Azt nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Lefeküdtél vele, jó volt stb. Lépj túl rajta... Naiv kislány voltál, de nem érdemli meg többet ezzel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!