Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Titeket ez zavarna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

A pasim folyton az exeiről beszél. Csak úgy random felhozza őket és meséli nekem, hogy milyen élményeket éltek át együtt stb. Egyik exéről pedig kimondottan sokat mesél, egy spanyol lánnyal volt együtt, aki alig beszélt valamit magyarul, ezért megtanult alap szinten spanyolul a lány miatt . Néha még nekem is spanyolul szól és poénkodik, mert ő szereti ezt a nyelvet és jó érzéssel tölti el, mert az exét juttatja eszébe

(ezt ő mondta). Semmit sem szoktam reagálni ezekre. Egyszer volt, hogy megkértem, hogy ne beszéljen hozzám spanyolul, de egyáltalán nem érdekli és féltékenynek hív.

2018. okt. 24. 21:52
 1/4 anonim válasza:
100%
Egyértelműen igen. Szerintem nem normális (főleg ha megkérted rá, hogy ne tegye), ha valaki az exéről beszél folyamatosan.
2018. okt. 24. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Juj, ez nagyon gáz
2018. okt. 24. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem adj neki 2 hét gondolkodási időt!

Ez nem lesz jó.... Ilyeneken átélni nagyon rossz érzés, hogy nem csak rólad gondol....

2018. okt. 25. 00:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennél már csak az szánalmasabb, ha azt mondja valaki, hogy hasonlítasz az exére. Nekem már mondtak ilyet, először elütöttem azzal a dolgot, hogy megkérdeztem:Na, Brad Pitt-tel jártál? :) Később szakítottam vele, neked is ezt javaslom, mert ezután jönnek az összehasonlítások, ha ugyan magában már meg nem tette.
2018. okt. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!