Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek a 20 év az sok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 20 év az sok egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2018. okt. 14. 19:08
1 2 3
 21/23 gabesz147 ***** válasza:
Nekem nem egyértelmű a kérdés, együtt eltöltött 20 év sok-e, vagy 20 év korkülönbség.
2018. okt. 20. 05:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez örökös kérdés lesz szerintem, de soha senki nem fog egyetérteni a másikkal. 😃 én a saját tapasztalatomból tudok beszélni . Én is együtt voltam egy nálam 25 évvel idősebb pasival, amit abszolút nem bántam meg. Viszont! Első beteljesült szerelmem volt, vele vesztettem el, nagy szerelem volt. Ez igaz amiket leírtak, hogy ne tervezzen előre semmit senki aki ennyivel idősebb pasival van együtt , de ha az ember szerelmes, akkor szerelmes , akárki akármit mond . 😃 Szex terén ha mázlista vagy és ért a nőkhöz , akkor sokat tanulhatsz tőle, bevezet a legjobb dolgokba, amire akár később támaszkodhatsz is. Aztán ha ő netán nem szerelmes akkor a rossz dolgokat is megtapasztalhatod, eltűnik, visszajön, de mégis kellesz neki ... Akkor mély depi is összejöhet számodra, de a későbbiek folyamán rájöhetsz , hogy ez k@.rva sokat segített neked, mert TANÍT. Mi azóta nem vagyunk már együtt, pedig majdnem 2 évig tartott - iszonyatosan jól el tudtunk beszélgetni egymással , teljessen mint egy lelkitárs, a szex az fantasztikus volt mindig . Tehát én csak oda akarok kilyukadni, hogy van előnye is, de ne tervezzen az ilyen előre nagyon , mert nem érdemes (persze fog tervezni, mert szerelmes). Mikor elhűl a szerelem a sok sz@.r után, akkor megmarad egy jó emléknek, egy fantasztikus első szerelemnek és az élet megy tovább ! 😉 Mi még szoktunk beszélni, az más kérdés, ha úgy alakul, néha össze járunk, de kacsingatok kifelé is, mert vele nincsen és nemis lenne jövőm. Ha a pasi is szerelmes, jöhet ebből ki nagyobb dolog is szerintem, de azért ne akarjon senki sem szülni ilyen fiatalon egy gyermeket egy olyannak ami nem biztos alap. És így utolsónak hozzáteszem, hogy VANNAK KIVÉTELEK. 🙂
2018. okt. 26. 12:26
 23/23 anonim válasza:
0%
szinte semmi!!! mifelénk a 150-200 év az átlag
2018. okt. 27. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!