Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom, hogy hogyan tovább....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy hogyan tovább. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Körülbelül három hete megismertem egy lányt egy társkereső oldalon. Azóta folyamatosan beszélünk chaten keresztül és van, hogy telefonon is. Eddig kétszer találkoztunk személyesen és nagyon jól kijövünk egymással, eljutottunk a csókig is már az első alkalommal, tehát kölcsönös a vonzalom, nagyon szeretünk együtt lenni.

Ő még tanul, így minden nap sokkal korábban végez, mint én, mert én egész héten este fél hatig dolgozom, ezért ritkán tudunk találkozni. Nem lakunk messze egymástól, de egyedül a hétvége lenne a legjobb alkalom arra, hogy vele lehessek, csak sajnos ezzel van egy nagy gond.

Neki korábban egy kapcsolata volt egy olyan fiúval, akit szintén társkeresőn ismert meg (nekem még nem volt kapcsolatom ezelőtt). Azt mesélte nekem, hogy amikor szakított vele, akkor az egészből egy nagy rendőrségi botrány lett sajnos. Emiatt az ügy miatt most nem mer rólam mesélni semmit a szüleinek, mert fél, hogy teljesen kiborulnának amiért nem tanult az előző esetből (egyébként azt érdemes tudni, hogy ő egy eléggé introvertált, visszahuzódó és csendes lány). Amikor találkoztunk eddig, akkor sem mondta el az igazat, hanem hazudott otthon. Én már otthon mindent elmondtam a szüleimnek róla és szeretném is bemutatni majd nekik, de félek így nem tehetem meg (én nagyon örülnék, ha megismerhetném az ő családját is).

Egyébként tegnap kerítettünk sort a második találkozóra ami után haza is kísértem a busszal. Amikor leszálltunk meg akartam csókolni, de azt mondta, hogy ő ezt itt nem meri, mert fél, hogy az apukája arra jár és lebukik.

Tegnap nagyon jól éreztem magam vele, de amikor elköszöntünk már nem így éreztem. Nem tudom, hogy mikor láthatom őt legközelebb és nem akarom, hogy miattam hazudozzon vagy bajba kerüljön otthon, de emelett azt sem értem, hogy miért nekem kell ilyen módon bűnhődnöm a múltbeli fiúja miatt, holott én soha nem bántanám meg és megbecsülném őt. Nem tudom, hogy mitévő legyek, mert nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni őt.

Előre is köszönöm

2018. okt. 12. 09:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Ő 20 éves, én 22 vagyok, ez kimaradt a kérdésből.
2018. okt. 12. 09:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért mert a volt barátjára rendőrt kellett hívni, a szülei se gondolhatják hogy emiatt többet nem lesz barátja...2 találkozó után ne vidd meg haza szerintem,és nem miattad hazudik a szüleinek hanem maga miatt mert fel tőlük. Téged meg meg valószínűleg nem ismer úgy h kiálljon érted. Ha az én párom nem fogadták volna el ,kiálltam volna mellette akkor is . Ha én szeretem és bízok benne akkor idővel úgyis elfogadják a szülők.. Szóval ne siess , ő azért nem beszél rólad mert nem akar meg, korai lenne . Ismerkedjetek raertek szépen lassan haladni.
2018. okt. 13. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!