Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű lánynak vidéki, lehet barátja?
vidéki srác vagyok, szóval vidéki lánynak örülnék :D
de a városiakkal sincs bajom
aki okos, értelmes lány annak lehet barátja
Ez most milyen kérdés? Nyilván lehet barátja. Láttam már mindenféle esetre, variációra, furcsaságra példát és hidd el, neked is lehetne. Nem olyan nagy ritkaság. :)
17/F
Az hogy valaki vidéki, csak egy dolog. Ha esetleg a fővárosban vagy középiskolás, akkor te is tudhatod hogy egy vidéki ifjú számára hogy kinyílik a világ mikor nagyobb teret kap. Hogyne lehetne barátod, az hogy te hol nőttél fel, és hogy a leendő párod, nem számít.
(Például: én egy olyan lány vagyok aki Budapesten születtem és éltem egy ideig, aztán elköltöztünk egy kis faluba. Gimibe ugyancsak Pestre járok, a srác aki tetszik viszont nem hogy a városból nem való, de másik kontinensen született, szóval bármi lehetséges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!