Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm folyamatosan a volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm folyamatosan a volt "szexpartnerével" beszélget, akibe szerelmes is volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek, akkor ha a barátnőm azzal a palival beszélget, akivel régebben össze járt dugni. Múltkor megkérdeztem, hogy megnézhetem-e mit beszéltek és ő olyan szinten ideges lett, hogy az csak na. Majd kb 10perc múlva lementem a konyhába és amikor felmentek azt mondta tessék itt van a beszélgetés nézd meg. Majd rakerdeztem, hogy most miért nézheted meg, talán kitöröltek a beszélgetésből valamit? Erre ő elmosolyodott, szóval ki törölt valamit. Másik dolog pedig, hogy amikor egymás mellett fekszünk akkor is beszélget vele. Amikor kicsit "bevagom a durcat" akkor meg o van megsértődve. Próbálok utalgatni arra, hogy nekem ez mennyire szarul esik, de nem veszi a lapot. Valaki valami tanácsot tudna nekem adni, hogy mit tegyek?

2018. szept. 30. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a nőt a fenébe. Hidd el ezek nem csak szexcsetelnek, hanem élőben is nyomják. Nem a képernyőt...

Legyen büszkeséged és rúgd ki a rïb@ncot, ne hagyd hogy továbbra is hülyét csináljon belőled.

2018. szept. 30. 16:48
 2/5 anonim válasza:
100%
Kutya vagy ennek a nőnek a szemében, jó lenne, ha észrevennéd magad.
2018. szept. 30. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez az igazi r.ibanc, aki képes párja mellett is mesélni a sza.rt...
2018. szept. 30. 17:24
 4/5 anonim válasza:
54%
Dobd ki a fenébe. Alapból nem ér semmit a kapcsolat ha bizalom nincs, de itt nem is lehet szó bizalomról. Keress egy értelmes barátnőt, mert ilyet, ami most van lehet sokat találni.
2018. szept. 30. 19:46
 5/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam én is a nőm mellett, bár nem volt ilyen durva a helyzet, de hasonlóan huncut nő az én exem is. A mai napig gyötrődöm miatta, már nem vagyunk együtt és csak fajdalmat okoz, de nem tudok tőle elszakadni. Addig menekülj ebből a kapcsolatból, amíg tudsz! Az előttem szóló jól mondta, csak egy kutya vagy. Sajnos én is, de nem vagyok eléggé erős! Szakíts most vele és soha ne is írj neki semmit, ne keresd a társaságát, ő egy tipikus rib**c, max idősebb korára fog megváltozni vagy még akkor sem. Menekülj! 22/F
2018. okt. 18. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!