Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nálatok mennyi ideig szokott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok mennyi ideig szokott tartani az aktus?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel körülbelül 3-4 hete vagyunk együtt.

Lényegre térve annyi a dolog, hogy neki 20 perc "együttlét" túl sok. (Minden részt beleértve)

Nekem sokszor 20 perc alatt sem sikerült "befejezni", de ő már "végzett".

Próbáltam vele megbeszélni, de csak nevetgél rajta, nem tudom, hogy kínjában nevet, vagy tényleg ennyire vicces a szituáció számára, a lényeg a lényeg, ez tényleg sok szerintetek? Vagy csak nem szeretné?

Állítása szerint pedig élvezi a dolgot, és örül, hogy együtt vagyunk, szóval nem értem.

Köszönöm, hogy elolvastad. (:

Kérlek csak normális válaszokat írjatok.

2018. szept. 30. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes barátnőd van. Máskor próbálj meg elmenni 2 perc alatt, hogy ő maradjon kielégítetlenül, utána majd te röhögöd ki.
2018. szept. 30. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

menj el egy perc alatt

kölcsön kenyér vissza jár:D

2018. szept. 30. 15:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy olyan gyorsan szerintem csak akkor sikerülne, ha lenne két hét kihagyásom.

Csak mi sokkal gyakrabban találkozunk szóval nem nagyon sikerül.

Bár, ha előtte már rakészülnék akkor talán fordulhatna a kocka. :'D

Mindenesetre köszönöm a tippeket, egy próbát megér.

2018. szept. 30. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az előjáték szokott lenni 15-30 percig, az aktus kb 5-15 perc. Ha én élvezek el előbb, nem állítom meg, megvárom míg befejezi, addig szorongatom a lepedőt 😀
2018. szept. 30. 16:52
 5/7 anonim válasza:
hány évesek vagytok amúgy? :D
2018. szept. 30. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Én most fogom tölteni a 17-et, barátnőm is pár hónapra van a 17-től
2018. szept. 30. 20:42
 7/7 anonim válasza:
100%
Miután kielégítetted folytathatja neked kézzel vagy szájjal. Vagy akár kezdhetitek úgy hogy ő csinálja neked kicsit tovább aztán amikor már érzed hogy nem sok kell akkor tértek át szexre
2018. szept. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!