Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kit válasszak? Sos!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Sos!

Figyelt kérdés

Az első személy a mostani barátom, fél éve vagyok vele, nem alakult ki különösen ,,lángoló szerelem'' részemről de igenis szeretem, ámbár inkább szeretetnek mondanám. Ő okos, kedves, megbízható stb.

Azonban most feltűnt az êletemben egy régi szerelem,vele nem jártam mivel túl fiatalnak éreztem magam egy kapcsolathoz, azonban újra elkezdett ő is érdekelni, és mit ad Isten,bevallotta nekem hogy még mindig érdeklem őt és szeretne velem lenni.

Fogalmam sincs mit tegyek. Mindkettejüket szeretem, és valahogy valakinek fájdalmat okozok. Kivel legyek?

2018. szept. 21. 23:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
És hagynád, hogy egy rakás idegen döntse el, akik sem téged, sem a 2 fiút nem ismerik?
2018. szept. 22. 00:11
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
"túl fiatalnak éreztem magam egy kapcsolathoz," a jelek szerint most is az vagy,lásd kulcsszavak.
2018. szept. 22. 00:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Esetleg egy érdemleges válasz? 😕
2018. szept. 22. 00:48
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Érdemleges kérdés?
2018. szept. 22. 00:59
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Utólag mondom, mert voltam ilyen helyzetben azt mondom hogy legyél azzal aki veled akar lenni, azaz aki kíván és szerelmes beléd és viszont.) Remélem segítettem. :-)
2018. szept. 22. 01:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármit is teszel a mostani pasid

at engedd el, hogy megtalálhassa azt, akit megérdemel és aki őt is megérdemli. A másik pasival sem 100%, hogy minden oké lesz, de az már a te bajod.

2018. szept. 22. 02:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senkivel ne legyél. Ha nem vagy szerelmes a barátodba fel év után, akkor annak tuti nincs jövője. Ha nem vagy biztos abban, hogy a masik sracot akarod, akkor ot is hagyd inkabb beken. Ha valóban szerelmes leszel, azt egyertelmuen tudni fogod, hogy kibe, es nem lesz kétely. De ez egyelore nem az.
2018. szept. 22. 15:26
 8/12 anonim válasza:
17%
Add oda a pncid mindenkinek ;)
2018. szept. 23. 11:17
 9/12 anonim válasza:

Hát idefigyelj.

Ha ezen gondolkodnod kell, akkor hagyd a mostani pasid, mert nem vagy bele igazán szerelmes.

2018. szept. 23. 19:51
 10/12 anonim válasza:
"ha két ember közül kell választanod akkor válaszd a másodikat mert ha igazán szeretted volna az elsőt nem szerettél volna bele a másodikba" 🤔
2018. szept. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!