Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratomnak meg sosem volt hogy szerepeltem az almaban akkor nem szeret?
Figyelt kérdés
Tudom ez eleg gyerekes es hulye kerdes. De ha szeretek valakit akkor nalam alap hogy az almaimban is benne van. Es nem tudom ez masoknal mennyire van igy.2018. szept. 20. 13:23
1/5 anonim válasza:
Igazad van, éhes disznó makkal álmodik. Szerepelsz az álmaiban, csak deréktól lefelé. Azt meg ugye gáz elmondani.😘
2/5 anonim válasza:
Lefáraszt a suli és szembe jön ez a kérdést.. hány éves vagy?
Még jó,hogy az álmok maguktól jönnek általában,kérd meg,hogy miattad tanuljon meg tudatosan álmodni és tegyen bele mindegyikbe
3/5 anonim válasza:
"Tudom ez eleg gyerekes es hulye kerdes."
Hál' Istennek, hogy legalább tudatában vagy.
4/5 anonim válasza:
Úristen mi a fsz ez a kérdés?!
5/5 anonim válasza:
Ez ugye csak a napi trollkérdés? Ugye??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!