Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek barátomnak ajándékba?
Figyelt kérdés
Tudom hogy annyira nem szokás ajándékot venni fiúnak,de nekem így lenne tiszta a lelkiismeretem ! Szerintetek mit kene neki venni vagy esetleg csinalni? Tanácstalan vagyok ,fiuknak nehezebb ajándékot venni mint lányoknak,segítsetek:(2018. aug. 28. 00:01
1/8 anonim válasza:
Egy csokinak senki se mond nemet. Vagy valami kis telefonos-szamitogepes kütyü.
2/8 anonim válasza:
Így random, hogy semmilyen fontosabb alkalom nincs, szerintem nem kell ajándék (lanynak sem). Ha szereted, nem onnan fogja tudni, hogy veszel neki valami tok személytelen dolgot.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze,van esemény is amiért szeretnek neki ajándékot!
2018. aug. 28. 00:42
7/8 anonim válasza:
Nem mi ismerjük a barátodat, hanem te :D Gondolj bele, hogy mit szeret csinálni, hobbi, sport, akármi, és azzal kapcsolatba gondolkozz.. biztos be fog ugrani valami. De ha szeret, akkor az nem egy ajándék miatt van.
8/8 anonim válasza:
Nagyfrekvencias teljesitmenytranzisztort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!