Mit vegyek ajándékba a barátomnak?
Egy szalagot,amit magadra kötsz!(mint,egy ajándékra)
Más ne is legyen rajtad!
NEEE :D Ez most tényleg vicc, nem? Együtt lenni egy hónapja, találkozás nélkül.. ez túl paradox ahhoz, hogy komolynak szánja valaki, nem?
Amúgy szerintem kicsit sértő lenne a gesztus, olyan, mintha "megvenni" próbálnád az érdeklődését. Legyél te az ajándéka!
Vagy egy RC helikopter, annak minden srác örül.
Nagyon vigyázz! Nem tudom, hogy video chateltetek-e már, vagy csak képeket/FB profilt láttatok egymásról.. így látatlanban nekem furcsa, hogy 17 évesen 400 km-ről kerít magának valaki csajt. Persze nem ismerhetlek titeket, meglehet rá az indoka, de óvatosnak lenni sosem árt, főleg virtuális ismerkedés tekintetében. Bárki írhatja, hogy 17 éves és bárki küldhet képeket egy 17 éves srácról, hogy az ő. Nagyon veszélyes, ültem már végig bűnmegelőzési előadást, elég nagy számban űzik itthon is sajnos.
Ha lehet, ne egyedül találkozz vele, és semmiképp se kihalt helyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!