Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni az exem?

Figyelt kérdés
Az exemmel kb. 2 hónapja mentünk szét "hivatalosan". Volt egy ilyen holt idő, ahol nem igazán voltunk együtt és én próbáltam visszaszerezni, kb. háromszor írtam neki őszintén egy hosszabb üzit, hogy próbáljuk meg stb stb. A szakítás részben félreértések, részben kommunikáció hiány miatt történt de én még látok benne reményt, teljes mértékben. Egy hónapig nem is kerestem most, én is átértékeltem az egészet jobban, saját ill. az ő hibáit és hajlandó lennék változtatni (eddig is az voltam, csak ő nem igazán szerette volna egészet). A kérdésem, milyen úton/módon lenne a legjobb újra megközelíteni őt és visszaszerezni? Legszívesebben megint írnék egy őszinte üzenetet, vagy felhívnám, hogy még mindig mennyire hiányzik és, hogy hogyan érzek, de lehet nem ez lenne a legjobb megoldás.
2018. szept. 9. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egyszer megtörtént a szakítás utána már nem lesz semmi ugyanolyan. De ha így gondolod akkor ptóbáld megbeszélni vele tényleg, hogy mit érzel és ha lát benne valamit kezdjétek újra. De nem szabad senkire se erőltetni ezt, ha menni akar, hadd, hadd mennyen.
2018. szept. 9. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:

"felhívnám, hogy még mindig mennyire hiányzik"

Ne akard, hogy sajnálatból menjen vissza hozzád!

.

Ha szakítástok előtt nem akarta belátni hibáit és nem akart változtatni rajta, miből gondolod, hogy megteszi, ha újra összejöttök?

Ugyanez a kérdés veled kapcsolatban is.

.

Együtt voltatok, szakítottatok.

Keress olyat, akivel meg tudjátok érteni egymást, elnézitek egymás hibáit.

Ne akarj örülni annak, hogy újra öszejöttök, mert 103%, hogy ismét szakítás lesz/lenne a vége.

2018. szept. 9. 14:51
 3/3 MessorKing18 ***** válasza:
Engedd el
2018. szept. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!