Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnam ezt megcsinalni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam ezt megcsinalni?

Figyelt kérdés
Megszeretnem nezni a baratnom instajat illetve a facebookjat vagy akar az egyiket amelyiket lehetseges a telefonjahiz hozza ferek de csak rovid idore egyedul matatni meg nem akarok benne es ra kerdezni se nehigy az legyen h nem bizok benne ... hat pedig nem bizok lattam valamit amit nem kellett volna es megszeretnem nezni jol lattam e valaki valami otlet.? Rovid ido alatt at tudnam magambak kuldeni a jelszot? Vagy valahol? Iphone ja van
2018. júl. 23. 00:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kutakodunk mások telefonjában.

Kérdezd meg azt, amit meg szeretnél nézni, ennyire csak bíztok egymásban. Aztán ülj le nyelvtanozni.

2018. júl. 23. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy mutassa meg, jól láttad, amit láttál? Ha nem mutatja, akkor jól láttad! Kitörölni nem lesz ideje. A telóját meg ne akard feltörni, mert nem lehet! Akik fel tudják, azok nem itt vannak! Ha meg nem bízol benne, minek vagy vele, ezt nem értettem soha!
2018. júl. 23. 05:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyira nem lehetetlen, de ezt felejtsd el. :)

Ami egyszerű az egy sima logger ahova belép face adataival és onnan átirányítod valahova. Phishingként találsz róla dolgokat szerintem.

2018. júl. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!