Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak szerintem sok 4 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem sok 4 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Van egy kedves barátom aki 19 éves. Pár hónapja megismerkedett egy 15 éves lánnyal. Az elmondása szerint művelt, nagyon aranyos meg minden, viszont én valahogy ezt a 4 évet soknak érzem. Meg is kérdeztem a sráctól, hogy tényleg ennyire szereti a lányt vagy vannak háttérszándékai is. Ha ez van, én próbálom lebeszélni rólal.

Szerintetek lehet közös jövője egy 15 és egy 19 évesnek?

2018. szept. 6. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is sok, egy 15 lány éves most kezdi meg a középsulit, a kamaszkort. Egy 19 fiú meg már "felnőtt"
2018. szept. 6. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Van egy nem túl nehezen kitalálható hátsó szándéka... Minél hamarabb elvenni a szüzességét és otthagyni
2018. szept. 6. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jó ötlet ez, ha tudod, próbáld meg lebeszélni róla, mert előbb utóbb úgyis rájön, hogy túl kicsi neki a lány. 16/L
2018. szept. 6. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül sok, de ha neked sok, akkor sok, akkor kész, ne erőltess magadra semmit.
2018. szept. 6. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
*szóval , ha te soknak érzed; akkor élj aszerint, tehát ha te ezt most vagy úgy általában soknak érzed, akkor ne kezdj vele párkapcsolatba.
2018. szept. 6. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ennyi idős barátnőm 19évesen, jól megvoltunk. Nem sok az.
2018. szept. 7. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se sok de ez persze sokban fugg az emberek szemelyisegetol. Nyilvan van olyan 15 eves aki meg nem annyira erett es teljesen elter az erdeklodesi kore stb. de szerintem nem kell altalanositani ugyanis nagyon sok korahoz kepest erett 15 eves lany van.
2018. szept. 7. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentől függ. Ha mind a ketten komolyan gondolják és érettek és a fiúnak nincs hátsó szándéka esetleg működhet.
2018. szept. 27. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!