Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 6 év korkülönbség sok? Például...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év korkülönbség sok? Például ha a lány 16 a fiú pedig 22?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Eléggé a határon van, ami még éppen elmegy.
2018. aug. 5. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Pont ennyi év van köztünk és semmi probléma nincs. Lassan 2 éve együtt. Az első barátom és én is neki, mint barátnő. Számít a szellemi érettség is különben nehézkes az egész.

16/L

2018. aug. 5. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan már, ne parázz ezen.
2018. aug. 5. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem az.
2018. aug. 6. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 17 éves fiú vagyok és inkább a velem egykorú lányok társaságát keresem, mivel ők vannak úgy inkább érettebb szinten. egy 15-16 éves korú lánynál elgondolkozok azon, hogy működhet-e a dolog, amiatt, hogy elég érett-e vagy sem.

Ez az egész dolog emberfüggő. Hogyha te nagyon érett vagy a srác pedig éretlen vagy elfogad olyannak, amilyen vagy és te is őt olyannak, amilyen, akkor működhet a dolog.

Összegezve: Bizonyos esetekben egyáltalán nem sok a 6 év, de van ahol óriási szakadék. Tehát helyzetfüggő, de egész reális esély van rá, hogy működhet simán a dolog.

2018. aug. 6. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

18 év fölött annyira nem, de 16 éves esetén igen.

21 éves vagyok ... tudom .. tudom ... én is 14,15,16, 17 évesen azt mondtam, hogy más most felnőtt vagyok. Képes vagyok döntéseket hozni és nem kéne a külvilágnak gyerekként kezelni.

Igen, nagyon nem lehet meghúzni a határt, hogy mikortól lesz valaki igazán felnőtt, mert mindenkinek más.

Én tudom, hogy a te korodban, ami csak pár éve volt, minden döntésem teljesen normálisnak és jónak tünt akkor, csak később jöttem rá, hogy milyen nagy baromság volt.

Akár hiszed akár nem számít az a pár év.

Meg akár te vagy a fiú vagy a lány én nem lennék olyannak aki 22 évesen azt hiszi, hogy morálisan normális egy 16 éves lánnyal járni.

2018. aug. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!