Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolatban ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alison burger1 kérdése:

Távkapcsolatban ez mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban az ember nagyon féltékeny tud lenni,az egyáltalán nemzavar mikor a barátnőm kimegy a barátnőivel beülni valahova,de mikor odakerülnek fiúk főleg olyan fiú akinek tetszik a barátnőm nagyon fáj nekem hogy nemtudok ottlenni vele,arra nemkérhetem meg hogy menjen el onnan,mennyire elfogadható ez?

2018. aug. 27. 16:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy mitlehet csinálni ilynekor?
2018. aug. 27. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez olyan dolog,hogy X kilométerrel tőled azt csinál amit csak szeretne..Simán mondhatja,hogy nincs már ott mikor még mindig ott van.Nagyon nehéz dolog a távkapcsolat.
2018. aug. 27. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ember mit fosol?

A távkapcsolatot épp hogy csak a csajok veszik komolyan

Használd ki hogy nincs ott és azt csinálhatsz amit akarsz. Mint minden férfi, aki ilyenbe vág 😄

2018. aug. 27. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy még vannak olyan férfiak akik képtelenek lennének megcsalni a párjukat :D
2018. aug. 27. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Majd felnősz 😀

Mi még ùgy tanultuk, hogy távpuncit csak szórakozásra tartsunk

Egyébként az elmélet teljesen helyénvaló, minden barátom aki távkapcsolatban volt ìgy oldotta meg

Én egyébként nem csalnék meg senkit, de távkapcsolatba sem mennék bele

2018. aug. 27. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ez a páron is múlik, hogy nekik mi elfogadható és mi nem. Számomra pl. a féltékenység eleve kvázi szakítóok, azt képtelen vagyok megérteni. A fiúkat pedig miért is kerülném? Számomra pont olyanok, mint a lányok, ez mondjuk speciális eset, de bízzon már bennem a párom, komolyan. Mit vár, az emberiség felével ne is találkozzak? Ez számomra roppant bizarr, korlátozó, bizalmatlan, dühítő.

Lehet, hogy empatikus emberként valahol valamennyire megértem, szóval nem a féltékeny embert ítélem el, egyszerűen ez túlzott inkompatibilitás lenne, mert én NAGYON más világban élek s ilyenekkel nem vesződöm.

Amúgy ja, a távkapcsolat necces dolog, bár attól függ, mennyire távkapcsolat, milyen gyakran találkoznak az emberek milyen igényekkel.

2018. aug. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!