Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban ez mennyire elfogadható?
Ember mit fosol?
A távkapcsolatot épp hogy csak a csajok veszik komolyan
Használd ki hogy nincs ott és azt csinálhatsz amit akarsz. Mint minden férfi, aki ilyenbe vág 😄
Majd felnősz 😀
Mi még ùgy tanultuk, hogy távpuncit csak szórakozásra tartsunk
Egyébként az elmélet teljesen helyénvaló, minden barátom aki távkapcsolatban volt ìgy oldotta meg
Én egyébként nem csalnék meg senkit, de távkapcsolatba sem mennék bele
Valószínűleg ez a páron is múlik, hogy nekik mi elfogadható és mi nem. Számomra pl. a féltékenység eleve kvázi szakítóok, azt képtelen vagyok megérteni. A fiúkat pedig miért is kerülném? Számomra pont olyanok, mint a lányok, ez mondjuk speciális eset, de bízzon már bennem a párom, komolyan. Mit vár, az emberiség felével ne is találkozzak? Ez számomra roppant bizarr, korlátozó, bizalmatlan, dühítő.
Lehet, hogy empatikus emberként valahol valamennyire megértem, szóval nem a féltékeny embert ítélem el, egyszerűen ez túlzott inkompatibilitás lenne, mert én NAGYON más világban élek s ilyenekkel nem vesződöm.
Amúgy ja, a távkapcsolat necces dolog, bár attól függ, mennyire távkapcsolat, milyen gyakran találkoznak az emberek milyen igényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!