Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ti hogy viselkedtek, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy viselkedtek, ha tetszik valaki? Hogyan éreztetitek vele? Egyébként lány vagyok csak érdekel.

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ráírok, lévén hogy ha csak nem nagyon-nagyon régi barát a leány, akkor felesleges vele tartani a kapcsolator, csak egy leszek az "udvarlók" sorából.

Ha találkozok vele, akkor izgulok, remeg a lábam, nem jön a szó a számra.....

17/f

2018. aug. 26. 20:56
 2/6 Hattinger Miklós válasza:
78%
Figyelj nem tudom te hány éves lehetsz én most 20 éves "fiatalfelnött"-ként mondom neked én általános iskolába meg közép iskolába úgy hoztam a lányok tudomására hogy bejön nekem, sokat beszélgettem vele, mindig érdeklödtem iránta,mindig megvigasztaltam ha valami baja volt és ha egy olyan lány jött be akinek nem rég volt egy kapcsolata én voltam az első aki szerelmi tanácsokkal láttam el, meg persze néha azért bunkó is voltam velük hogy lássam érdeklem-e őket, ez szép és jó ennek az lett általános iskolába az eredménye hogy bevalottam a csajnak hogy bejön nekem ő meg mondta hogy oké de én csak "bátyként" szeretlek.köszihello
2018. aug. 26. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelek rá, törődök vele, aggódok miatta (néha tùlságosan is 😀)

+próbálom megnevetetni minél többször

2018. aug. 26. 21:36
 4/6 anonim válasza:
Én úgy viselkedek, mint akinek semmi esélye sincs senkinél. Mert nincs is.. Ez van.. :/
2018. szept. 2. 12:38
 5/6 Röcsögei Péter ***** válasza:
Megpróbálok vele beszédbe elegyedni, de elég nehéz, mert úgy nőttem fel, hogy a lányok vissza sem köszöntek a suliban, mert nem sportoltam, és szerettem tanulni, meg nem cigiztem soha! Haverjaim se nagyon voltak, mert őket is kiközösítették, ha velem mutatkoztak. Nincs szociális érzékem egyáltalán, nem tudott kialakulni. Betanulni lehet dolgokat, hogy emberek között normálisan létezhess, karriert építhess, stb, de az ösztönös dolgok sajnos nálam hiányoznak. Egyre több hozzám hasonló lúzert látok a neten. Legközelebb morze jeleket fogok küldeni egy lánynak a jobb szememmel. Ha válaszol, azonnal beleszeretek és megkérem a kezét.
2018. szept. 2. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Középiskoláig talán csak oviban vallottam szerelmet valakinek, az is nemet mondott :D Szóval elég hosszú időre elvette a kedvem... Kb. 3.-4.-ig lényegében sehogy nem jeleztem... Csak barátkoztam a lánnyal, szerencsémre pont közel lakott, így jött ki a többi fiúval játszani. De csak barátság maradt.

Később elég idióta módszerem volt hogy "felkeltsem" a lányok érdeklődését. A szünetben az egyik sráccal verekedésfélét imitáltunk. Félig volt imitáció :D Nagyon nem jött be!

Középsuliba fiús osztályba jártam, a lányok közé meg nem nagyon mertem menni. De volt aki ment csapni a szelet. Utána/közben neten ismerkedtem. Szóval fiatalkorból nincs sok tapasztalatom. Kisebb korban szerintem valaki vagy nem szólt semmit, vagy pedig konkrétan szerelmet vallott, puszikat küldözgetett, meg ilyesmik. Felső tagozaton az a pár fiú, aki bevállalósabb volt, az odament, szólt pár szót, piszkálgatta, ugratta a lányokat. Középiskolában meg odamentek beszélgetni, stb. Egyébként kb. ez az egyetlen értelmes módszer. Ha most lennék gyerek, akkor igyekeznék barátkozni azzal, aki tetszik, majd elhívnám randizni, akár csak sétálni (pénzem nem nagyon volt).

Felnőttként is ez van, mostani barátnőmmel is. Közös tevékenységet végeztünk, beszélgetni kezdtünk, majd elhívtam randira. Nem volt semmiféle jelek küldözgetése már. (Bár randira hívás előtt azért lehet flörtölni.)

2018. nov. 1. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!