Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy volt kolléganőm, de nem vagyok benne biztos, hogy összeillünk (? )
Ő 22 éves lány, én 18 éves fiú. Egy kávéházban voltunk kollégák 2 hónapig, tavaly ősszel.
Holnap után jön haza az Usa-ból. Mai napig bejárok a kávézóba, ő most is ott dolgozik, csak ugye májusban kiment pár hétre. Nagyon jóban vagyunk, nagyon cuki lány. Ő olyan csendes és jólelkű, én viszont nagyszájú és gyakran ,,elviselhetetlen" vagyok, nála viszont azt érzem, hogy ilyennek szeret engem. A családjáról is tudok ezt azt, persze az a család sem tökéletes, de egy átlagos família. Az enyémhez képest, ők fényévekkel különbek. Ő sose mondott rosszat az én családomra, pedig tudja jól, hogy 7 évig intézetben laktam. Neki is van egy sérül kishúga, az én öcsém is értelmi fogyatékos.
Illetve ő leérettségizett, viszont én sajnos nem fejeztem be a sulit, mivel intézetben voltam és mikor 18 lettem, szülők nélkül nem tehetem meg azt, hogy a fejemet támasztom a suliban, meg kell élnem. Persze tervezek suliba visszamenni, de nem lenne nyugodt a lelkem, hogy tudom ő többet ért el.
Viszont abszolút jó a viszonyunk, mindig elfogadott engem olyannak, aki és ami vagyok.
Tetszik nekem, csak nem tudom hogy lennék képes ilyen múlttal büszke lenni arra, hogy én vagyok a barátja. Vagy hogy vállallna engem ő fel.
Neki és nekem sincs sok barátom.
Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!