Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek szakítanom kéne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítanom kéne?

Figyelt kérdés

2 honapja vagyunk egyutt, kb 4 honapja beszelunk, az elejétől fogva érzünk egymas irant valamit, csak 2 honapja mondtuk ki (bár addig is nyilvánvaló volt). Mielőtt osszejottunk, nagyon sokat beszeltunk, sokat keresett engem a baratom. De miután osszejottunk, egyre kevesebbet kezdtünk beszelni, baratom egyre kevesebbszer keres. Eddig minden nap beszeltunk legalább annyit, hogy hogy telt a napunk, meg ilyenek, most mar van olyan, hogy 3 napig semmit nem beszelunk. En próbáltam visszahozni azt, hogy mindennap beszéljünk, irtam neki mindennap, ha ő nem, de aztán elegem lett abbol, hogy mindig csak en keresem. Ezt el is mondtam neki, erre azt felelte, hogy sok a dolga mostanaban, es nincs szabad ideje nagyon. Ez oké lenne igy, de közben netre meg tesz fel kepeket, kozossegi oldalakon jelen van, meg minden, szoval azért mégiscsak van szabadideje. Messengeren is láttam, hogy hajnali 3 körül meg elérhető volt, akkor meg gondolom, hogy nem volt elfoglalt. Nem erti meg, hogy nekem fontos lenne, hogy írjon, pedig elmondtam ezt neki, tobbszor utaltam is ra. Ezzel, hogy nem nagyon keres, meg talan nem is lenne nagy baj, de nemreg láttam, hogy Instán elkezdett követni par oldalt, ahol csajok erotikus képei vannak, meg ilyenek, kíváncsiságból rámentem néhány képre, hogy likeolta-e őket, es egy csomót igen... Nagyon hülyén hangzik, hogy azon kiakadok, hogy neten mit likeol, de akkor is.. En meg annyira komolyan veszem ezt a kapcsolatot, hogy mar ra se nézek más fiúra, plusz meg a fiu barátaimat megölelni sem szoktam mar, merthogy engem is zavarna, ha a baratom más csajokat olelgetne (barátilag is). Eközben a baratom ribik képeire izgul, nekem meg nem bír irni egyetlen sort sem. Sok srac van, aki örülne, ha a barátnője lennék, de nekem megis csak a baratom kell, aki viszont nem értékeli a szerelmemet es az aldozataimat, amit miatta hozok (pl lemondok egy programot a barátaimmal vagy a családommal). Pedig amikor osszejottunk, hogy odáig volt ertem.. Mikor találkozunk, most is latom rajta, hogy szeret, de nem csak akkor kene ezt kimutatnia, mikor velem van röpke 2 oraig. Oszinten, en mar a szakításon is gondolkodtam, de annyira szeretem a baratomat, meg tudom, hogy ő is szeret, meg ha nem is nagyon mutatja ki. Viszont en akkor is többre vágyom, szoval nem tudom, mit kene csinálni... Mar beszéltem vele erről, hogy szeretnem, ha tobbszor keresne, mivel keveset tudnunk talalkozni, de hiába.

Ti mit tennétek a helyemben? Beszéljek vele mégegyszer? Vagy mar nincs ertelme? Annyira nem tudom, mit csináljak, nagyon szeretem, de ez igy nem kapcsolat nekem...

Kosz a valaszokat nagyon!

2018. aug. 22. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Mert mit hiszel egy kapcsolat csak az ajandékokból meg a kis szajrapuszikból áll? Nőlj mar fel. 7es vagyok.
2018. aug. 22. 14:19
 12/15 anonim válasza:
A kis 7esnek üzenem hogy ne itt harcikakaskodjon. Ha ennyire megy neki és még hirdeti is akkor akkor menjen, kap.ja be😙
2018. aug. 22. 18:27
 13/15 I noor Y ***** válasza:
100%

En a helyedben osszejonnek a #13 as valaszoloval

.

.

.

.

Kappa

Amugy tok egyszeru az egesz, nezz a szemebe es kerdezdd meg h szeret -e teged

Tok mind1 mit mond , mert erezni fogod a viselkedesebol h mi a szitu

2018. aug. 22. 19:23
 14/15 A kérdező kommentje:

#10 bocs, de nem szeretnem elmondani

#11 rohadtul nem hiszem ezt, de amúgy meg ha azt is éreznem, hogy minden csak jo lehet, szerintem igazam is lenne, mivel csak 2 honapja jarunk, de mindegy is, nem fogok vitatkozni..

#12 kosz, hogy megvédtél vagy mi

#13 mikor múltkor mondtam neki, hogy jo lenne, ha többet keresne, megkérdeztem, es látszott rajta, hogy meglepte a kérdésem, es az jött le, hogy nagyon is, es hogy szerinte tok természetes dolog, hogy meg szeret, szoval nem hinnem, hogy olyan nagy baj van. Gondolkodás nélkül rávágta, hogy persze, es komolyan látszott rajta, hogy nem csak mondja.

Mindenkinek koszonom, hogy elolvasta a kérdést, szerintem az #5nek lett amúgy igaza, de #3nak es #13nak is külön köszi a valaszt :) azért majd meg beszelek erről a dologrol a baratommal, de végeredményben megnyugodtam

2018. aug. 23. 00:33
 15/15 anonim válasza:
#12 vagyok, nagyon szívesen 😆 hogy áll a helyzet?
2018. aug. 23. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!