Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti lefeküdnétek a pasitokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek a pasitokkal 1 hónap járás után?

Figyelt kérdés
16/L, 19/F

2018. aug. 18. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, főleg ebben a korban.

Bár csak ti tudhatjátok, hogy "készen álltok-e rá"...

2018. aug. 18. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Itt több dolgot kell figyelembe venni.

1. Te szűz vagy még?

2. A barátod szűz még?

3. Meddig jutottatok el intimitás terén? Úgy értem, láttátok-e már egymást meztelenül, petting volt-e már, esetleg kézzel vagy szájjal kielégítettétek-e már egymást. Tehát, tudjátok-e, hogyan tudtok örömet okozni a másiknak?

4. Érzelmileg mennyire álltok közel egymáshoz?

5. Kialakult-e már egyfajta feltétlen bizalom és ragaszkodás?

6. Tisztában vagytok-e a fogamzásgátlás fontosságával és az erre való eszközök használatával?

Ezeket gondold át alaposan, aztán vondd le a megfelelő következtetéseket. Szerintem személy szerint egy hónap hihetetlenül kevés idő, de persze ilyen téren (mások szerint) nagyon maradi vagyok.

(18L)

2018. aug. 18. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

ha egy hónap után barátnőm oda adná magát értéktelen lenne a szememben

még ha én szeretném nagyon és ő beadná a derekát akkor is...

jobban tudom azt becsülni amiben megvan a munkám, ha elég energiát öltünk bele a kapcsolatban, ha minden féle boldog és romantikus dolgon túlvagyunk, ha nem csak együtt vagyunk jelenleg, hanem vissza tekintve van egy stabil közös multunk, ami ha eszembe jut elmosolyodok és előre tekintve egy boldog közös jövőt látok

ha akkor történik meg a dolog, pár hónap járás után, mikor már ismerjük egymást akkor becsülni és szeretni fogom a lányt

ha jóval előtte, csak úgy oda löki magát nekem, semmibe se nézném onnantól, soha nem tudnék megbízni benne, mivel elkönyvelném, hogy "könnyű vérű"

ha nekem 1 hónap alatt odaadja magát, enyi erővel bárki rádumálhatja bármire, főleg ha iszik is

elég hamar dobnám

2018. aug. 18. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Főleg nem 16 évesen..
2018. aug. 18. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem. Várjatok még!
2018. aug. 18. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Chh.. Valamiért nálam az egész szex dolog minimum 1 év után történik..
2018. aug. 18. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha szűz vagy várj még 1-2hónapot. Addig pettingeljetek.
2018. aug. 18. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

En is egy hónap után feküdtem le a barátommal és ugyan úgy 16 voltam ő 19 én pedig szűz. De az én esetemben nem bántam meg mert még mindig együtt vagyunk.

Viszont azért gondold át mert van aki tényleg csak arra még hogy még legyen és viszlát. Szóval jól gondold át a dolgokat.

Azért azt hozzá teszem hogy mostani szemmel hülyének tartom magam hogy ennyi idő után bele mentem.

2018. aug. 18. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha késznek érezném magam rá, akkor igen
2018. aug. 18. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

*ha egyértelműen.

Amúgy ebben a korban, amiben vagy,még lehet, hogy tényleg korai az egy hónap

Meg amúgy se kell elsietni. Kiírtad kérdésben, úgyhogy talán még nem érzed magad rá késznek v elég érettnek

Nemtom

De szerintem asszem várjatok még vele

2018. aug. 18. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!