Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17éves vagyok, van egy 7hónapos kapcsolatom, és a barátnőm mindennap egy "társalgós" oldalon beszélget fiukkal, és elmondtam már neki hogy engem ez zavar, és továbbra is írkál velük, és kezdem úgy érezni hogy kevesebbet törődik velem, mit tegyek?
Akkor kedves kérdező itt az a gond... hogy a csajoddal meg kéne beszelnetek valamit..
Egy lány akkor kér tanácsot egy haverjatol amikor azt a baratjaval nem tudja/nem lehet megbeszelni. Szoval kerdezz rá h noncs e valami amit meg kellene beszelnetek.
Haverokkal hagyd, hogy beszelgessen. Az nem gond. Attól még szeret. Hagyd meg neki a barátait melletted. Nem szabad tulsagosan magadhoz lancolni. Attol még masokkal is beszelgethet persze.. de ha ez teged zavar, beszeljetek meg ezt is normalisan. Ne veszekedjetek, csak beszeljetek at. Es akkor elmondja neked hogy a baratai neki fontosak, nem akarja oket elhanyagolni... de ök csak a baratai. Nem akar toluk semmit.
Szival lehet (sőt biztos) higy egy nagy, mindent körül olelo beszelgetest kell tartanotok egymassal.
Ha meg tudjatok ezt beszelni, illetve azt is amit egy haverjaval probaltak megbeszelni a kapcsolatrol, akkor visszaáll kozetek a harmonia.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!