Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok, hogyha egy 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hogyha egy 17 éves srácnak nem volt még barátnője és szűz, de jóképű, ápolt, jól öltözködik és intelligens, akkor az előny vagy hátrány? Leírásban bővebben.

Figyelt kérdés

Tehát hogyha van egy 17 éves srác, akinek még nem volt barátnője, mert vár az igazira és vele szeretné elveszíteni, úgy hogy a lány is szűz legyen, és akár együtt éljék le az életüket, akkor ez esetben hátrány, hogy nem volt még kapcsolata és szűz? Egyébként jóképű srác, vonzó, magabiztos, jól öltözködik és nagyon okos, szinte az összes lány nagyon odavan érte. Csak olyan párt szeretne magának, aki olyan, mint Ő, csak nyilván lányban.

15-18 év körüli lányok, mit gondoltok, ti hogy állnátok hozzá? Mi a véleményetek erről? Illetve hátrány ez, hogy még nem volt senkije?

2018. aug. 10. 17:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: Kérlek,írd már le a hatalmas tapasztalataidat.
2018. aug. 28. 16:14
 22/24 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is baromság az egész. Ha valaki szűz párt akar, akkor az vállalja azt a néhány kis elenyésző hátrányt. És az, hogy nem lesz a legelső néhány alkalom tökéletes, meg fú de jó szex(bár ezzel is vitatkoznék, mert szerintem ez sem igaz) az semmit sem jelent. Engem például totál nem érdekelne, hogy a lány mennyire ügyes legelső alkalommal. A lényeg, hogy csak egymáséi vagyunk és ezen semmi sem változtathat, mi vagyunk egymásnak és egymáson tanulunk meg mindent együtt. Rövidesen úgy is utoléri azokat a csajokat, akik minden hétvégén más sráccal voltak az utóbbi 2-3 évben. Meg egyébként is. Mi ez, hogy ki mennyire jó az ágyban? Vagy jó vagy nem, max az idő meg az alkalmak javítanak rajta, de egy balfszból sosem lesz -ahogy te fogalmaztál- lepedőakrobata, bármennyi csajjal van együtt és bármennyit gyakorol(fordítva is). Én is mondanék neked egy hasonlatot. Olyan ez, mint hogy valaki tud-e énekelni vagy éppen táncolni, ezek olyan dolgok, amikben általában érzelem is van, így még közelebb állnak a szexhez. Nem mint az úszás meg a biciklizés mert az érzelmeknek közük nincs hozzá. Szóval vagy tudsz táncolni vagy nem, gyakorlással javíthatsz rajta, de aki tanár nélkül jól táncol az lesz idővel igazán tökéletes. Szerintem ez így működik, mert néhány ismerősömet elnézve -és nem sértésből mondom, csak példaként- bármennyi csajjal/sráccal össze"tehetnék" őket akkor sem lenne fú de jó velük.
2018. aug. 28. 20:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Akkora baromságokat beszélsz... ez nem a tapasztalaton múlik, hanem a pasi figyelmességén, meg azon, hogy a nő mennyire tudja elengedni magát. Az én barátomnak nagy és vastag a farka, mindketten szüzek voltunk, de én nem stresszeltem rá, el tudtam magam engedni, kellően fel tudott izgatni. Óvatos volt, figyelt rám. Egyáltalán nem fájt, csak egy feszítő érzés volt.

2018. aug. 28. 20:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez abszolut pozitivum. En is orulnek egy ilyen sracnak aki nem vetette magat mar ra minden adodo konnyuveru lanytarsamraxd (probaltam magam szepen kifejezni) Szoval szerintem ez csak nagy plussz pont. Orulnek ha ilyen sracokkal lenne tele a vilag hat ha meg egy ilyet is ismernek szerintem csoda lenne. 16/L
2018. nov. 11. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!