Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy kapja vissza az exem? 18/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kapja vissza az exem? 18/f

Figyelt kérdés

1 éve szakítottunk 1év kapcsolat után egy hülyeség miatt és egyátalán nem beszéltünk 11 hónapot próbáltuk kerülni egymást aztán múlthéten együtt voltunk táborban ahol egy csapatban kerültünk így muszáj voltunk beszélni egymással hogy együtt tudjunk dolgozni és nyerjen a csapatunk. Nem beszéltünk sokat csak épp annyit amennyi szükséges volt egy adott szitunál de azért néha beszólogattunk egymásnak úgy viccből. Utolsó nap este elmentünk buliba ahol elég sokat ittunk és együtt voltunk kb végig itt beszélgettünk is de csak hülyeségekről és semmi más extra sem történt. A tábor után újra elkezdtünk beszélgetni de úgy mintha valami régi nagy cimborák lennénk és nem is történt volna soha semmi köztünk. Full álltalános dolgokról beszélünk de elég sokat. Kicsit olyan mintha az elejéről kezdenénk újra megismerni egymást. De közben én azt se nagyon értem hogy miért is kezdtünk el beszélgetni...

A tábor meg a beszélgetések alapján szinte biztos vagyok benne hogy érez irántam valamit abban meg 100% biztos vagyok hogy én még mindig ugyanúgy szeretem mint anno. Mert akkor sem azért szakítottunk mert nem szerettük már egymást vagy mert nem passzoltunk hanem másért...bár igaz ő erre fogta.

Vasárnap megyek egy szülinapi buliba ahol ő is ott lesz valamit muszáj lesz tennem mert én még szeretem és szerintem ő is. De mit csináljak? Mert nem mehetek oda hogy am te nem szeretsz még mindig mert én igen? Ő 17 éves

Bocsi ha kicsit kusza lett és köszi előre is a válaszokat

2018. júl. 26. 04:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad.
2018. júl. 26. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Engedd el
2018. júl. 26. 12:44
 3/3 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd! Ha szereted tegyél érte, beszélgess vele adj jeleket amivel eszre veheti hogy meg mindig vonzódsz hozzá. Aztán majd alakulnak a dokgok
2018. júl. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!