Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok nektek tetszeni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszeni egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Jóképű, sportos, jó a humora és értelmes is, de nem szeret bulizni, piálni, kevés de igaz barátja van inkább. Nem kedveli a diszkókat, inkább koncertekre jár.

Üdv! Egy magányos srác! :D

2018. júl. 22. 14:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek bulizni bár a barátnőim folyamatosan hivogatnak ide kda , meg azt mondják, hogy ha elemennék tuti lenne már egy barátom, mert hogy tök fura hogy 17 éves vagyok és nincs senkim. Lehetne de nem akarok senkit még vagy csak még senki nem fogott meg úgy.

17/L

2018. júl. 23. 11:59
 12/12 anonim válasza:
Könnyebb lenne ha lenne kép, de így a leírásból nekem bejönnél
2018. júl. 28. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!