Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "szüneteltesssem" a kapcsolatot velük?
Nah szóval, van egy elég jó fiú barátom akit kb fél éve ismertem meg. Elég sok időt együtt töltöttünk/töltünk. Régebben a srác rengeteg megjegyzést tett(be is vallotta) , hogy bejövök neki stb. Igazából nekem is bejött valamilyen szinten, de nem jöttünk ossze. (számomra például egy párkapcsolat szempontjából hatalmas lenne a korkulonbség)
Kb 1 hónapja a srác megismerte az egyik legjobb barátnőmet. Azóta alakulnak köztük a dolgok, őket nem zavarja a korkülönbség.
Hazudnák, ha azt mondanám, hogy nem izgat ez ami kettőjük között van, és még "hivatalosan" nem is jöttek össze.
Viszont a srác egyelőre nagyon aranyos, még mindig szoktunk kettesben programokat szervezni, sokat beszélünk, de félek, hogy ebből majd ha összejönnének a barátnőmmel egy féltékenység robbanna ki. Szerintetek a barátnőm jogosan lenne féltékeny, ha nélküle elmegyek a sráccal ide-oda? (sokszor szoktunk 3-ban is, szerencsére akkor tökre jó a légkör, nincs semmilyen kínos szitu)
Nem tudom mi tévő legyek, mert már próbáltam kerülni a srácot de rettenetesen hianyzik, pedig még mindig ugy gondolom, hogy ha lehetne sem jönnék vele össze.
Meg sokszor hív a fiú , hogy menjek velük sétálni/bulizni stb. Ilyenkor amugy mindig szivesen is mennék, de van, hogy lemondom , hátha zavarnám a barátnőmet/őket és csak illemből hívtak meg.
Meg amúgy még mindig nem vagyok abba biztos, hogy a srác már teljesen túltett rajtam, mert néha még mindig szokott "másmilyen" megjegyzéseket is tenni.
Ti mit tennétek a helyemben?
/bocsi kicsit hosszú lett/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!