Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kinek hinnél?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt de az utóbbi egy hétben volt egy két veszekedés.

Van egy csaj meg egy srác akikkel ki szoktunk járni ide-oda ők is kapcsolatba vannak pár éve.

A csaj nekem azt mondta nincs jóban barátom exével de ez nem igaz mint utóbb kiderült.

Az ex is megpróbált közénk férkőzni az idő során.

Kicsit tartok tőle, hogy most a veszekedés során sikerült is de biztos nem lehetek benne.

A csaj akivel szoktunk kijárni rám írt csak azért, hogy megkérdezze találkoztunk-e barátommal tegnap meg tegnap előtt, mert ő valami furát tud. Nem találkoztunk. De azóta sem mondja el mi az mert “lényegtelen” de lejön a szövegéből, hogy valami más lánnyal kapcsolatos.

Ha valami ilyesmi akkor te kinek hinnél?

Barátodnak vagy a csajnak?

Hogyan lehetne ennek utána járni?

2018. júl. 14. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz a nőkkel képesek összeugrasztani párokat. Inkább ülj le a barátoddal és folytas vele komoly, őszinte beszélgetést. Ott pedig sok minden kiderülhet. Lehet azt se tudja mivan. De lehet bevall neked mindent. De lehet, hogy erősen tagadni fog. Ne hagyd, hogy közétek férkőzzenek.

16F

2018. júl. 14. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Amúgy jót írt az előző a nők képesek mindenre pár kivétellel. Plusz ahogy írtad szerintem annyira nagyon nem vagytok jobaazzal a lannyal. És a barátoddal pedig együtt vagy szereted akkor kell bizalomnak is lennie. Persze én is elgondolkodnak hogy vajon igaz e de inkább hinnék a barátomnak főleg ha azzal aki mondta nem is vagyok annyira jóba hogy megbízták benne.

17l

2018. júl. 14. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és hát igen a beszélgetés tényleg nem art.
 4/4 anonim ***** válasza:
hülyeségnek tűnik az egész, valszeg az is. okos nő nem hisz másnak.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!