Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy adott pillanatban nagyon megsért, miért?
Sziasztok... Nem akarom kerülgetni a dolgokat.. A barátnőm amilyen kedve van úgy viszonyul hozzám.. Ez esetben 2 kedvről beszélünk, jó és rossz... A rossz kedvével van problémám, gondolom ez kiderülhetett.
Szóval, ha rossz kedve van bármitől a nagy világból, akkor olyan mint egy sünmalac-.-".. Egyszerűen nem tudok mit tenni vele, beszélgetni nem tudok normálisan, mert : "- aha, -ja, -az jó" Meg ilyesmikkel jön... Nagyon szeretem, de az ilyesfajta viselkedésekkel a végtelenségig megsért, és tol elfele magától.. Össze-vissza vagdostam már magam meg baromságokat csináltam, csak hogy levezessem a dühömet, csillapítsam a csalódásomat.. Próbáltam már megmondani neki és igen én lettem lecseszve. Csak is ezért csinálja mert ilyen a viselkedése, semmi más ok nincsen... Mit tudok csinálni? Küldjem el? szakítsak vele? Kezdem érezni, hogy a tűrés határomon kívül van már ez az egész dolog... Nem akarom elveszíteni, tényleg nagyon szeretem, de bírni se bírom tovább...Nagyon kérek mindenkit, hogy csak az válaszoljon aki tud, és akar segíteni mások mellőzzenek. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!