Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kibekulunk? Hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kibekulunk? Hogy erhetem öt el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel osszejottunk 0507.en rá nemtudom már mennyi időre szakított velem ezzel a szoveggel:

Hat Nóémi oszinte leszek veled , nagyon aranyos és kedves lány vagy és imádni való de , azért is nem tudtam aludni jó pár napja mert nem tudtam hogy fogalmazzam meg ezt , de én nem akarom rabolni az idodet hogy mindig csak majd egyszer összejön bármi is mert olyan suru az életem amennyire csak lehet, és en nem akarom hogy ennek a részese legyél vagy is a szenvedő alanya inkább.....szóval én szeretnem ezt neked és látod én nem arra mentem és meg mielott komolyabb dolog lenne belőle mond el hogy én úgy érzem nem megy ez , neked se jó nekem se hogy nem vagyok itt a melóba....szóval legyen további szép életed és remelem meg találod majd azt az embert aki igazán megbecsul téged és teljes szívéből szeret és annyi ideje lesz rad amennyi kell 😊

Köszönök mindent legyél jó , és kérlek ne keress és ne sírj meg semmi csak eld az életed így ahogy eddig is 😊

Szia 😊

Aztán kb 1 hónapja kibekultunk elmondta h azt hidte nekem így lesz jobb de csak szenvedett ő is én is és kibekultunk tegnap küldött egy smst

Sziia picim cukorbojsom♥️♥️

Remelem minden oke a munka helyesen és vigyazool magadra és senki nem akar elvenni tőlem...mert az mego...és el asom a ge... 💪🏻😠🤬

De tudom hogy neked csak én kellek örökké és meg azon túl is és nekem is csak te vagy is remelem , majd ha tudsz akkor ezt mond el viberen csak el ne felejtsed 😊😘😉

Na de legyen annyira szép és csodálatos napod mint amilyen csodálatos te magad vagy edes pici szerelmem ♥️♥️

Már alig várom hogy együtt legyünk és hozzam bújj és megcsokolj és esetleg rosszalkodjunk ♥️♥️

Mindennel jobban szeretlek és te jelentesz nekem mindent és jelenemet és jovomet ♥️♥️

Alig várom hogy már írj ♥️♥️

Aztán mire hazaertem melóból ez várt

Nah szóval drága Noncsim , le kell ezt írnom mert már nem bírom tovább , nekem nem megy , próbálom de nem megy belül viaskodok magammal hogy te ennél jobbat erdemelsz és az baj néha úgy érzem te nem is veszed komolyan amit mondasz én meg nem akarlak át vágni téged....szóval búcsúzunk el békességben és hadjuk egymást örökké oke?! 😢😢

Így is túl sok fájdalmat okoztam neked és nekem ennyi elég volt , és ha meg tudom bármit csináltál magaddal akkor utána én is vágok valamit magamon ez nem meg oldás elvezed a nyarat és szórakozz és keres egy olyan fiút aki érdemes rad nem mint én szóval viszlát Noncsi , kérlek tényleg ne keress és semmi és sajnálom mégegyszer 😢😢

Szerintetek kibekultunk? én nagyon szeretem!!

van valaki aki tudna nekem segíteni akar viberen akár telegramman vagy bárhol eljutatni hozzá egy üzenetet, de ez csak másodlagos a legfontosabb az h szerintetek kibekultunk e megint?

2018. júl. 11. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora álszent duma. Szerintem így akar lekoptatni. Nekem ez jön le belőle, és nagyon gáz ez a szöveg, bocsi.
2018. júl. 11. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gáz a srác. Hagyd a fenébe, tényleg jobbat érdemelsz.
2018. júl. 11. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Hát ilyent írtam a tanáromnak is búcsúképp ,azóta se láttam :(
2018. júl. 11. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztamocskos, ez most komoly? Esküszöm, hogy majdnem kihánytam mindenestül a tegnapi löncshúst, miközben ezt olvastam. Ennél a srácnál nincs rendben semmi, csak húzza az agyadat, maga sem tudja, hogy mit akar. Bizonytalan még a létezésében is, szerintem olyan lehet vele kapcsolatban lenni, mintha bezárnának valami pszichiátriára, annyira ingadozó személyiség a leírtakból ítélve. Hagyd a francba, nehogy az legyen belőle, hogy megcsonkít lelkileg, és aztán már te is képtelen leszel kialakítani bárkivel is egy normális kapcsolatot, azaz egy nulla leszel érzelmileg. Hidd el, hogy ezek az emberek csak a szart hozzák az életedbe, egyik nap még az ánuszodat nyalja tisztára, másik nap meg már azzal jön, hogy épp vágja az ereit a fürdőkádban. Értelme nincs semmi, bármikor találsz jobbat.
2018. júl. 11. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy hangyányi szerencséd, soha többé nem hallasz a srácról. Áruld már el, hogy neked miért jó, hogy dobálnak mint egy kapcarongyot? Épp nincs dugnivaló luk, akkor bepróbálkozik nálad. Ha nem megy, kidob.
2018. júl. 12. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus ezt a dumat, ez szanalmas... Nehogy engedd atverni magad. Jo igy, hogy lelepett magatol. Ha legkozelebb ilyeneket ir, egeszen nyugodt szivvel elkuldheted az anyjaba.
2018. júl. 12. 15:28
 7/8 anonim válasza:

Hagyd a fenebe! Az ilyen sosem fog megvaltozni es sosem lehet majd komolyan venni! Tapasztalatbol mondom sajnos.

14 eves voltam mikor megismertem egy fiut aki 2 evvel volt idosebb mint en. Mivel meg nagyon fiatal voltam a szuleim nem engwdtek minket kettesben lenni (nem mintha barmit akartaam volna) de talalkozgattunk mint baratok.

Aztan mikor mar gimnazista lettem tole kaptam eletem elso csokjat, jarni kezdtunk. Aztan 2 hetente az ment hogy egyutt kulon..egyutt kulon. Mondta h hanyas vonattal erkezik vartam ott mint egy szerencsetlen de nem jott. Ezt rengetegszer eljatszotta velem. Aztan elegem lett belole. Nem kerestem tobbet. Aztan megtudtam,hogy meghalt az edesapja.. szerettem volna mellette lenni. Anyukammal elmentunk a temetesre es oldalt megalltunk. Feltortek bennem a regi erzesek, nagyon sirt lattam,hogy rosszul lett.. oda akartam menni de nem mentem mert ott volt az akkori csaja. Aztan reszvet nyilvanitasnal oda mentunk es annyira szorosan olelt magahoz percekig,hogy ujra bizni kezdtem . A koli helyett inkabb bejartam hogy mellette lehessek meg akkor is ha nem akarja. Sokszor ultem az apukaja sirjanal es vartam hogy es3tleg jojjon. Aztan Beszelgetni es talalkozni kezdtunk ugy,hogy o hitegetett szakit a csajaval. Ujra beleszeredtem.. ott jartunk mar hogy 16 eves voltam.. 2 ev ment el igy.. mindig csak pofara ejtett. Igy szeretlek ugy szeretlek..aztan jott az uzenet h vege. Aztan vegre lett egy rendes baratom nem beszeltunk evekig. Szetmentem az exemmel..megtudta ujra kezdodott elorol. Aztan mikor 17-18 eves lettem meglattam egy buliba egy csajjal ugy hogy engem hitegetett. Ott engedtem el..

De o nagyanyamat meg anyamekat kezdte el "zaklatni" a faluban,hogy mi van velem adjak at h udvozol puszil , hianyzom neki stb.

Irtam neki h "a fulembe jutott h nagyon keresel.."

Elkezdtunk ujra beszelgetni..biztam benne hogy talan benott a feje lagya..csak felnottunk. (En 22 o 24)

Mondta h azzal a csajjal van egyutt azota is akivel a buliba lattam, de szar a kapcsolatuk de meg sem tudja otthagyni. Kerdeztem mi az oka? Erre kuldott egy kepet egy ujszulott babarol.

Elkapott a duh..hogy hogy lehet ekkora GERINCTELEN F€REG, de beszeltem vele tovabb. Megbeszeltunk egy talalkat..csoda folytan el is jott.. fortyogott bennem a duh de nem mutattam neki.Mosolyogva setaltam oda hozza es mikor puszival akart koszonni olyan jobb egyenest kapott , hogy hanyatt vagodott.

A tobb evnyi szrkavaras, fszkodas, hitegetes duhe jott ki. Es megerdemelte. Tudom,hogy en is hulye voltam..de mentsegemre szoljon nagyon fiatal voltam es naiv, es azt hittem szerelmes is.

Ne haragudj hogy ennyire hosszura fogtam, de csak arra akartam ravilagitani,hogy akar eveid is ra mehetnek ilyen hulye gyerekekre..

2018. júl. 14. 23:34
 8/8 anonim válasza:
*beleszerettem
2018. júl. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!