Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lány, idősebb pasi. Mit gondoltok?
Őszintén szólva így, hogy 16 éves lány, 38 éves férfi elég meredek. De különben meg, hol van az megírva, hogy amint betölti a 18-at az ember már felnőtt lesz? Nagyon sok szellemileg és lelkileg is lemaradt 40 év körüli ember van. Nem csak férfiak, nők is. Nekem csak át kell néznem a szexualitás kategóriába és már látom. Igaz Vint Alex? Biztos vagyok benne, hogy még itt vagy ezen az oldalon.
18 éves korától a lány meg azt csinál felőlem, amit akar, hisz jogilag már felnőtt.
Nekem nem számít se a kor se a pénz
Ha szimpatikus lenne akk leszarnam a többit
Nem tagadom, hogy nagyon sok fiatal lány csak a pénzért, a tárgyakért van idősebb férfival. De ez nem feltétlen van így és nem kellene általánosítani.
Az ilyen nőkre hajlamosak rávágni h pénzhajhászok. Pedig sokkal több bújhat meg emögött.
Egy idősebb férfi már kiélte magát, nem csak a kalandokra megy. Egy nő megkaphatja tőle a hűséget és esetlegesen a családot, gyerekeket.
Valljuk be emellett, h az idősebb férfiak zöme sokkal nagyobb tisztelettel bánik egy nővel mint a kortársaik,és ugyanúgy rendelkeznek humorérzékkel és az élettapasztalatból adódó bölcsességgel.
A mai fiatal fiúk többsége még nem érett. És ezt tapasztalatból mondom.
Egy nálam 20 évvel idősebb férfivel élek évek óta. Soha nem érdekelt a pénze.. Mert igazából mindent közösen vettünk meg. A házat, autót. Közösen hoztunk létre egy céget, amit még én kezdtem tervezgetni, szervezni.. Még mielőtt megismertem.
Felesben fizetünk mindent. Egymás egyenlő partnerei tudunk lenni
És boldogok vagyunk. Ez a velem egykorúakkal sosem jött össze.
Nem vagyok ellenük sem nyilván és vannak kivételek de az én tapasztalatom ez.
Mindenki máshogy gondolja. Én 19 éves vagyok de egy 22-23 éves fiút is soknak tartanék magamnak.
De tesóm barátnője és a férfi között 16 év van.
Egy idősebb pasi érettebb mindenben és a korombeliek sose jöttek be igazán. Úgyhogy plusz 15 éves is simán el tudnék képzelni a pasi javára.
Egy tinilány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!