Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lány, idősebb pasi. Mit gondoltok?
Milyen fiatal a lány és mennyivel idősebb a pasi?
.
Nálunk Europában, netán Indiában, vagy az arab világban?
Embere válogatja. Ismerek jól működő kapcsolatokat fiatal lány - idősebb pasi és fiatal pasi - idősebb nő felállásban is.
Az életkor maga csak egy index, ami jelezheti az adott egyén személyiségét, de nem ez az egyetlen tényező, ami befolyásolja.
- Pl. szex esetén az idősebb pasinak jobb a fiatal lány, mert vonzóbb. A fiatal pasinak jobb az idősebb nő, mert tapasztaltabb.
- Együttélés szempontjából az idősebb nő-fiatal pasi felállás jobb lehet, mert a férfiak hamarabb halnak, így nem kell 10-20 évig magányosan özvegykednie a nőnek.
- ...stb.
Középiskolás lánynak középiskolás fiú kell.
Huszonéves, dolgozó lánynak már nem olyan necces egy harmincas, dolgozó pasi, de szerencsésebb lenne a kisebb korkülönbség.
Jézus! Én 16 vagyok, de szent, hogy nem jönnék össze 25 évessel -nálam valahol 17-18-nál van a felső határ...
Nem tudom, számomra nagyon kellemetlen lenne a nagyobb korkülönbség.
16 éves lány 38 éves férfival???? Brrrr
Nagyon gáz vagy. Ez már nem ez első ilyen kérdés. Itt akarsz felszedni fiatal lányokat?
Én 16 évesen a 30 éveseket már tök öregnek gondoltam. Ha 21-22 éves fiú próbálkozott nálam, akkor imponált, hogy idősebb. De azért egy 21-22 éves még simán fiú, nem felnőtt férfi.
Én már találkoztam olyannal is aki 60-70 éves és van egy 20 éves felesége.
Plussz egy 2 éves gyerekük.
Ez azért szerintem durva. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!