Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mért nem szakít? Mi lehet a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem szakít? Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Barátommal mostanában nagyon sokat veszekszünk. Neki gondok vannak a munkahelyén, nekem volt egy műtétem és most abból épülgetek fel. Szóval mind a kettőnknek alapból stresszesebb most ez az időszak.

A műtét miatt nem nagyon tudtam kimozdulni (az elején még meglátogatott, de aztán nem szerettem volna inkább) de most hogy jobban lettem egyenlőre nem kérdezte, hogy mikor talàlkozunk, több ideig van fent facebookon, mikor veszekedünk hamar lezárja a vitát (azt mondta azért mert nem akarja, hogy hirtelen felindulásból valamelyikőnk véget vessen a kapcsolatnak)

Én minden nap szoktam neki mondani hogy fura a viselkedése és mindig mondtam neki hogy mi a gond. És idegesíti is, de mégsem szakít de nem értem hogy miért.

Szerintetek mi lehet a gond? Mitől más a viselkedése? Ő azt mondja csak a munka miatt.. mit tegyek?

18L

2018. jún. 26. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szakítasz te, ha erre vágysz????

A te viselkedések is fura. Azt mondod, hogy ne látogasson meg? Azért ez nem igazán általános.

Most meg csodálkozol, hogy nem kérdezi, hogy mikor találkozzatok? Nem gondolatolvasó. Te kérted, hogy ne jöjjön. Ha már szeretnéd, akkor mondd neki, hogy hiányzik és jó lenne, ha meglátogatna.

2018. jún. 26. 10:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Ki kell mondani, h mit akarsz, ennyi a kulcs...és ezt most nem bántásból írom, de sok pasi van, aki nem érti, h ha azt mondod fekete, az igazából fehér.....

Mondd meg neki, h hiányzik és jól esne, ha ma/ valamikor végre meglátogatna.

Facebookon sok a félreértés, én is tapasztalom a pasimmal, jobb, ha találkoztok, és élőben beszéljük meg a dolgokat.

Jobbulást!:)

2018. jún. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!