Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb baratomba, akivel szexelek. (? )

Figyelt kérdés
Kb 4 eve legjobb baratok vagyunk, es 1,5-2 eve egy hazibuliban csokoloztunk, aztan lefekudtunk. Masnap ezt megbeszeltuk es rajottunk, hogy nagyon jo baratok vagyunk, de szexszualisan vonzodunk egymashoz. Ezert szoktunk neha,ritkan szexszelni. Minden nap beszeluk, es kb ket naponta talalkozunk is. Nagyon jo baratok vagyunk. O szereti meg az exet, ezert gondolom, hogy nem lehet belole semmi, de en par honapja rajottem, hogy szeretem. Neha nem tudom rola sem eldonteni. Meg regebben megbeszeltuk, hogy nem akarunk egymastol ugy semmit, hogy kapcsolat legyen. Es ez kb hetente szoba is jon. De en tenyleg szeretem. Nem tudom mit tegyek, mert ez igy meg jo is lenne, csak mikor meg mas lanyokkal van (mert ugye kapcsolatban nem vagyunk)es roluk mesel, en borzaszto feltekeny vagyok, es nagyon rosszul esik. Nem tennem tonkre a tobb eves mukodod baratsagunk. Bocsi, hog hosszu. Valaki tud segiten? 19/L 18/F (?)

2018. jún. 15. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Rïbanc, mondd a szemebe, hogy szedeted.
2018. jún. 15. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Még jó, hogy nem akar tőled semmit,csak a ribantsza vagy
2018. jún. 15. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
velem is előfordult, csak fordítva: a srác zúgott belém. mi is megbeszéltük már az elején, hogy ez nem kapcsolat (főleg ő erőltette, én egy pár találka után felvetettem, hogy akár együtt is lehetnénk, ő nem akarta). é ebbe egy idő után beletörődtem, de ő meg szerelmes lett, de ezt nem kommunikálta felém. én véget akartam vetni a dugópajtiságnak pár hónap után, ő meg kapcsolatot szeretett volna. mondtam neki, hogy az elején még én is akartam, de beletörődtem, hogy nem lesz. erre ő azt mondta, hogy nem gondolta, hogy én komolyan gondoltam, hogy csak dugópajtik vagyunk. mondom ezzel nem tudok mit kezdeni :D úgyhogy vége lett
2018. jún. 15. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Akivel dugsz az neked barát? szánalmas.
2018. jún. 16. 08:01
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

Ezért nem kell házaság elött...

Tessék undorító egy társadalom és míg csak itt ez kelet.

Mi mehet nyugaton?

Jézusom...

Ilyent miért csinálsz?

Tudtam ,hogy rossz ötlet lesz ismét meglátogatni az oldalt!

Keress egy erkölcsös embert aki viszont szeret és légy te is erkölcsös ,ennyit tudok mondani.

Én itten szépítgetem magamba a' mái társadalom helyzetét:

Önáltatás!

2018. jún. 16. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, én nem becsülném meg egy vallási fanatikus tanácsát, aki még helyesen írni sem tud
2018. jún. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!