Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezek a cselekedetek jelentenek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a cselekedetek jelentenek valamit? F18

Figyelt kérdés
Mondhatni a legjobb lány barátomról van szó. Egymás mellett ülünk suliban és legtöbbször velem beszélget az órákon,szünetben. Régebben becézett is mintha együtt lennénk. Néha a fejét a vállamra dölti. Tegnap a háta mögött voltam és a hasam párnának használta. Néha meg szokott ölelni és figyelget a szünetben, kérdezget engem mindenféléről. Ezek olyan jelek, hogy tetszem neki? Ja meg megkért hogy legyek a tánc partnere a keringőn. Viszont én nem akarok tőle semmit mert barátként tekintek rá. Hogy mondjam el neki, hogy nem akarok tőle semmit ha ez igaz? Múltkor megölelt a kiszemeltem előtt és az meg bámult rám és nézegetett.

2018. jún. 15. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hello. Nekem is pont ugyan igy van a legjobb baratommal. Nagyon nagyon szeretem a fiut, de csak mint barat. Ezt o is tudja, es nagyon jol megvagyunk. En is sokszor szoktam ezeket csinalni, mert ez egy lanynak jol esik. Szerintem ne hozd ezt szoba, mert elronthatod vele a kapcsolatotokat, ha o akar valamit, ugy is lepni fog valami felreerthetetlent, vagy majd o szobahozza. Esetleg, ha nagyon nem birod talan szobahozhatnad elotte a kiszemeltedet, es megnezheted, hogy reagal ra.18/L
2018. jún. 15. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez semmit nem jelent, ilyen gesztusokat akkor is megtesz az ember, ha csak barátként szereti a másikat. Én is például a legjobb fiú barátomat kértem meg, hogy ballagjon velem, mivel muszáj volt fiúval és őt, mivel jóban vagyunk nem volt ciki.
2018. jún. 15. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem cici számomra, hogy vele megyek táncolni meg nem is utálom. Csak egyszerűen Nekem sose voltak nagy barátaim akikkel tudtam beszélgetni szinte bármiről. Ez egyrészt új másrészt meg én mindig egy léppéssel tartom a távolságot mindenkitől. A másik lány meg tegnap is nézegetett de úgy tudom van barátja. Legalábbis volt, de senkinek se mondta vagy látta, hogy szakítottak volna. Szerintem meg nem jó ötlet úgy odamenni, hogy van barátod?
2018. jún. 15. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Én amikor gimis voltam, nagyon sok lánnyal voltam jóba, és ez az ölelgetés teljesen benne van még, ha tényleg nagyon bírnak. :) Meg a becézgetés is, stb.
2018. jún. 16. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!