Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » MEGCSALT! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FPS210 kérdése:

MEGCSALT! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a barátnőm megcsalt. beszélgetett, majd egyszer a srác megcsókolta (barátnőm akarata nélkül, de nem húzta el a fejét meg semmi) most tudódott ki, nagyon szeretem és tudom, hogy megbánta, de nem tudom itt hagyni. nagyon szeretem, de nem tudom megcsókolni anélkül, hogy ez járna a fejemben.

2018. jún. 4. 21:02
 1/10 A kérdező kommentje:
(akkor éppen nagyon összekaptunk, és nem figyeltem rá)
2018. jún. 4. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
A csok nem megcsalas
2018. jún. 4. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Légy férfi es dobd ki.
2018. jún. 4. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Aki egyszer megcsalt, máskor is meg fog.
2018. jún. 4. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Valaki lesmárolta, nem volt tervezett, annyira meglepödött, hogy azt se tudta mit csináljon. Engem egyszer egy lány csókolt meg így egy diszkóban, én is annyira meglepödtem, hogy nem birtam semmit sem lépni, pedig nö vagyok és nem leszbikus!

Ne hibáztasd magadat se, meg öt se, ez volt, megbánta, ez a fajta "megcsalás" nem megcsalás.

30/N

2018. jún. 4. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Megse annyira szeret teged.

Ahogy mondjak, legy ferfi es dobd ki!

2018. jún. 4. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

A csók nem megcsalás...

És gondolkodtál már azon, talán az a baj, hogy FPS a felhasználó neved ?

Nem pedig car racing, F1 , FIFA , vagy BL ? 😂😂😂😂

2018. jún. 5. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Én kidobnám! Akármennyire is szeretem! Ha egyszer megteszi, többször is megfogja. Micsoda véletlen, hogy nemtudtál róla. :D Legyél férfi. Mondjuk ilyen felhasználó névvel nem tudom elképzelni :"D
2018. jún. 6. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Bocsi, de ha konkrétan rád mászik valaki, és semmi szabad teret nem hagy neked a menekülésre, akkor nem tudsz mást tenni - főleg, ha egy fiatal gyenge lány vagy.

Igen, ezt pedig úgy hívják, hogy naívság, de nem mindenki képes arra, hogy a sarkára álljon, és tökön rúgjon egy ilyen nyomulós idiótát.

2018. jún. 6. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

“nem mindenki képes arra, hogy a sarkára álljon, és tökön rúgjon egy ilyen nyomulós idiótát.”

Ilyen hülyeséggel kár védekezni. Mégis mikor állna a sarkára? Amikor már dugják? Vagy az esküvőnél?

Egy nő már az első pillantásból pontosan tudja hogy mit akar egy férfi. Már akkor le lehet állítani, odébbállni stb.

Nagyonis akarta hagyni. Ha egy undorító csávó lett volna, tuti 10 méteres környezetébe nem engedte volna.

Kedves kérdező, jobb ilyenkor megválni tőle, később csak jobban fog fájni.

2018. jún. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!