Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megengedéd a tizenhét éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedéd a tizenhét éves lányodnak, hogy együtt aludjon a barátjával, akivel négy hónapja vannak együtt?

Figyelt kérdés

2018. máj. 28. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Illedelmes és kedves a gyermeked párja?

Ha boldog mellette és tudom, hogy mindent megtesz érte akkor szeretem. Persze nehéz elengedni a gyermekünket, de na egyszer minket is elengedtek igaz, hogy később, de változik a világ. :)

2018. máj. 29. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es.

Nem mindenki ilyen. Édesanyám például kifejezetten szereti a páromat és örül, hogy Ő a "nagy Ő".

Meg kell tanulni elengedni a gyerekeket egy idő után és elfogadni, hogy nem maradhatnak örökké gyerekek.

2018. máj. 29. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már nem kell bujkálniuk a gyerekeknek, ha együtt akarnak lenni... Úgyis "megtörténik" valahogy, minek azt megnehezíteni?
2018. jún. 2. 19:09
 14/15 Morning ***** válasza:
39%

Nyilván nem engedném meg. És nem is engedtem meg.

És igaza van anyukádnak, sokkal jobban jársz ha nem adod oda magadat házasság előtt senkinek!

Miért lennél használati tárgya bárkinek??!

Ha nem tervez veled hosszú távra, egy életre, és ezért nem tesz meg mindent, ezt nem demonstrálja, akkor miért lennél egy kvázi használati tárgy?? Ezzel te járhatsz a legrosszabbul.

Tudom, h miről beszélek, mert az én anyukám nem tanított erkölcsre, s arra, hogy mivel jár ha az ember nem ragaszkodik a tiszta dolgokhoz, és én ittam meg a keserű levét hosszútávon. Mert lehet, hogy pillanatnyilag jól érzed magad a fiúval, de aztán...

Szóval én már nem véletlen vagyok erkölcsösség párti, nagyon is értem, hogy Isten miért mondja, hogy NE paráználkodjunk.

Szóval a saját jól felfogott érdekedben állj ellene a kísértésnek és csináld a dolgokat úgy, ahogy az jó, azaz, őrizd meg magadat a házasságig.

Nagyon sok klassz fiatal teszi ezt, akik keresztény nevelést kaptak és ők maguk is hívők és értik, hogy miért JÓ, hogy megőrzik magukat annak az egynek! :)

Szóval ne csinálj hülyeséget, ha lehet.

Ha már csináltál, akkor hagyd abba! Csak hagyd abba és térj a helyes útra sürgősen! :)

Áldjon az ÚR!

2018. jún. 6. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, komolyan itt akarsz hittérítőst játszani?? Ki a fa**t érdekel a vallás, aki vallásos tartsa meg, ne erőszakold már rá. Azt csinálsz amit akarsz, de ekkora f**zságot.... Úgy érzem Márton Luther volt a legértelmesebb szerzetes.... Ha már vallás akkor inkább evangélikus vagyok, mint katolikus, undorító ahogy gondolkoztok.
2018. jún. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!