Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány 36 éves férfi? Hozzá költöznétek?
Apum nem él, anyámmal szörnyű a kapcsolatunk. Csak nyári szünetekben vagyok otthon (Debrecen) amúgy Budapesten vagyok koliban. Lassan itt a nyári szünet és nem akarok haza menni. Anyámnak mondtam, hogy valószínűleg nem megyek haza. Örült neki, nem is kérdezte, hogy hol leszek mi lesz velem, csak az érdekelte, hogy ugye nem költözök haza szeptemberben sem és ugye kapja utánam továbbra is a családit meg az özvegyit.
Kb egy éve pénzre volt szükségem és egy nagyon rossz embertől kértem kölcsön. Nagyon rossz társaságokba keveredtem. Ő segített. Fizette ki a tartozasaimat, ő segített ha megszorultam. Sok időt töltünk együtt, párszor nála aludtam már.
10 hónapja ismerem. Szerintetek?
Igazából nincs köztünk úgy semmi. Mármint nem feküdtem le vele.
De pár csaj lehulyezett a kolivan, hogy csak azt akarja, megdug aztán kirak stb stb 10 hónap alatt már megtette volna, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!