Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mennyire közhelyes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire közhelyes?

Figyelt kérdés

Van egy lany akivel nem tudok tul gyakran talalkozni, es a kapcsolatunk elegge bonyolult.

Maradjunk annyiban hogy nem jarunk, nekem tetszik meg kezdek szerelmes lenni bele, o pedig szeret meg szerelmes.

Es mivel ritkan tudunk talalkozunk, ezert ugye mindig messengeren beszelgetunk, es rossz mindkettonknek hogy nem talalkozunk.

Na es a kozhely az az lenne hogy mindig irogatja hogy jajj mennyire szeret, nem tud nelkulem meglenni, meg koszon mindent, stb... es en megertem hogy igy erez, en is odaig vagyok erte, de mar annyit mondogatja hogy mar elegge kozhellye valt amit irt... es ha nem irok en is valami nyalasat, ami ubereli az ovet akkor jonnek a flegma emojik😂 meg minden. Szoval szeretnem kerni a velemenyeteket, plusz a segitsegeteket, hogy mit csinaljak... 😊

Nem akarom mondani neki hogy hagyja abba mert szerinte o kuzd ertem meg ilyesmi... ja es akinek meg nem esett le en vagyok a fiu😅

2018. máj. 21. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy közhelyes de így érez. Én is így vagyok egy fiúval... Engedj neki ha többet érzel. Nagyra fogja értékelni. Én is tudnám :)
2018. máj. 21. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem (mivel alig találkoztok) így próbálja kimutatni, hogy igenis sokat jelentesz neki. Próbáljatok meg többet találkozni, hogy ezt személyesen meg tudjátok beszélni. Szerintem, az, hogy így "teper" addig nem baj, ameddig már nem csak neked, de mindenkinek el akarja mondani, hogy mennyire szeret.
2018. máj. 21. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Elso, hogy engedjek neki pl? En is szoktam cukikat irni, de csak visszafogottan

Es masodik, azon vagyok hogy tobbet talalkozzunk😍😋

2018. máj. 21. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szereted, ne fogd vissza magad :) de én is azt pártolom hogy személyesen találkozzatok többet, és ott mutassátok ki egymás felé.
2018. máj. 22. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!